Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi ittifakının Mardin milletvekili adayı Ahmet Özal, 7 Haziran seçimleriyle ilgili tuhaf bir kehanette bulunarak "Erdoğan'ın mitingleri AK Parti'ye yarar d
Başbakan Ahmet Davutoğlu katıldığı canlı yayında açık açık Doğan medyasının hedefinin ne olduğunu söyledi.
Kemal Kılıçdaroğlu, iktidar olduklarında Suriyelileri geri yollayacaklarını taahhüt ediyor. Bu nasıl mantıktır ve hangi insaftır? Suriye'de ne değişti ki bu insanlar iade edilecek?
Şırnak'ta PKK'dan kaçan 5 kişi, güvenlik güçlerine teslim oldu. Yaklaşık iki yılda PKK'dan kaçanların sayısı 660'a yükseldi.
CHP'li Gürsel Tekin, Taraf Gazetesi'ne verdiği röportajda önemli bir iddia ortaya attı...
Makedonya'nın başkenti Üsküp'te önceki akşam başlayan protestolar devam ediyor. Meclis binası önünde toplanan yaklaşık 4 bin kişi hükümetin istifasını istedi.
ABD Suriye'de IŞİD'e düzenledikleri hava saldırılarında öldürülen sivillerin sayısının sadece iki olduğunu iddia etti
Suudi Arabistan'ın Yemen sınırındaki Necran kentine iki roket düştü. Yemen tarafından fırlatılan roketler sonucu biri asker beş kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı.
Lübnan Genelkurmay Başkanı İmad Can Kahveci terörün ve İsrail’in aynı madalyonun iki yüzü olduğuna işaret ederek “Terörle mücadele İsrail’le mücadeleden daha az önemli değildir”
Yıllarca konser alanı olarak kullanılan ve fetih ruhunu inciten Rumelihisarı'ndaki mescit yapımı tiyatrocu Defne Halman'ı rahatsız etti.
Suriye'deki kanlı katliamların sorumlusu Beşşar Esad'dan tarihi bir itiraf geldi. Esad muhaliflere karşı verdikleri savaşta son dönemde bazı yenilgilere uğradıklarını itiraf etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile KKTC lideri Akıncı arasındaki görüşmeden Kıbrıs'ta çözüm arayışına güçlü destek mesajı çıktı; her iki lider de 2015'in çözüm yılı olmasını dile
Adana'da MİT tırlarının durdurulması kararını veren 4 savcı hakkında devam eden soruşturmada tutuklama kararı çıktı. Karara göre 4 savcı tutuklanarak cezaevine gönderilecek.
Diyarbakır'ın Bismil İlçesi'nde terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanmasına yönelik operasyon yapıldı.
Çin, Müslüman Uygurları, Doğu Türkistan’da sahibi olduğu lokanta ve dükkanlarda alkollü içki ve sigara satma konusunda zorluyor.