İçişleri Bakanlığınca, Hatay'da düzenlenen 2 ayrı operasyonda, 10 milyon 926 bin adet captagon ele geçirildi.
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, toplu ulaşımda kullanılan İstanbulkart'ın alışveriş ve diğer şehircilik uygulamalarında da kullanılabilecek nakit para kartına dönüştü
Star Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Kartoğlu, yeni kabinede kimin ağırlığı olacağını, AK Parti'de yeni dönemi, cemaat medyasına operasyonları İnternethaber'den Hatice Kübra Kocaoğlu
Genelkurmay Başkanlığı, Kars'ın Kağızman İlçesindeki PKK terör örgütü hedeflerine hava operasyonu düzenlendiğini açıkladı.
ABD'de camilere saldırıların hızla arttığı son günlerde 7 yaşındaki bir çocuk bütün harçlığını camiye bağışladı. Cami cemaati, 20 dolarlık bağışın kendileri için 20 milyon
Mustafa Kemal, bir ulus devlet meydana getirmek için planlı bir şekilde 1925 tarihinden öncesini reddederek, büyük bir kopuşu başlattı ve yaşattı.
PKK Yürütme Komitesi Üyesi Duran Kalkan, bu kış döneminin final niteliğinde bir mücadeleye sahne olacağını söyledi.
Trabzon'da dar gelirliler için yapılan TOKİ konutlarını amacı dışında kullandıkları belirlenen hak sahibinin satış sözleşmeleri feshedildi.
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Grup Başkanvekili İdris Baluken, İmralı'da Abdullah Öcalan ile görüşme taleplerinin Adalet Bakanlığı tarafından bir kez daha reddedildiğini söyledi.
Son İstanbul sarsıntıları sonrası Türkiye depremi tekrar hatırladı, Cumhuriyet tarihi boyunca yıkıcı etkisi büyük olan beş depremle sarsıldı.
DİYARBAKIR'ın Lice İlçesindeki 9 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edildi
CHP'nin Meclis Başkan adayı Akif Hamza Çebi oldu.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov 25 Kasım'da Türkiye'ye geliyor.
Hükümetten Cemaat ile mücadelede yeni bir hamle geldi. Vakıf üniversiteleri yönetmeliği değişti. YÖK'e vakıf üniversitelerini kapatma yönünde geniş yetkiler geldi. Kapatılan yüksekö�
Sırbistan ve Makedonya’nın dün akşamdan itibaren Afganistan, Irak ve Suriyeliler dışındaki sığınmacılara sınır geçişlerini kapatmasıyla yüzden fazla kişi iki ülke arasındaki taraf