Son dakika! Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel cinayetiyle ilgili adliyeye sevk edilen damadı Cemil Yavuz Karanfil tutuklandı.
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan, YÖK'ün açtığı soruşturma üzerine görevinden istifa etti.
Merkel katıldığı televizyon programında Türkiye politikası ve Almanya'daki Türkiye kökenlilere ilişkin sorulara yanıtladı. Uzlaşmazlıkların ülkeye taşınmamasını isteyen Merkel, Alm
İngiltere'de, terör örgütü PKK/PYD'ye katılan İngiliz vatandaşı, terörle mücadele yasası kapsamında gözaltında alındı.
Zap'ta hudut hattında üs bölgesine saldırı hazırlığındaki 4 terörist hava harekatıyla etkisiz hale getirildi.
FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında örgütün medya yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonla yakalanan ve tutuklanan Nazlı Ilıcak hakkında KKTC'de dikkati çeken bir hareketli
Pakistan'ın Karaçi kentinde Arakanlı Müslümanlara destek gösterisine binlerce kişi katıldı.
Mısır ordusunun 8 yıl aradan sonra ABD ile "Parlak Yıldız 2017" adlı ortak askeri tatbikatına başladığını ve Muhammed Necib askeri üssünde 20 Eylül'e kadar tatbikatın devam edeceğini
Rusya'ya ait savaş uçaklarının Deyrizor'da düzenlediği hava harekatında 34 sivil yaşamını kaybetti.
Yunanistan Başbakanı Çipras, Türkiye ve Avrupa Birliği (AB) arasındaki katılım müzakerelerinin durdurulmasının yanlış olacağını söyledi.
Türkiye'nin roket ve füze sistemleri üreticisi ROKETSAN, yeni iş ve ihracat olanakları için Uluslararası Savunma ve Güvenlik Ekipmanları Fuarı'na katılacak.
İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesi'ne katılmak için Astana'da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dört ülkenin liderleriyle biraraya gelerek görüştü
FETÖ soruşturmaları iyi gitmiyor bu arada. Sapla saman tartışması sürüyor. Bu arada ciddi yanlışlıklar da var. Uyuyan FET֒cüler kendilerinden ayrılan, ya da feda edilebilecek kişileri
Irak'ta Türkmen siyasi partileri, IKBY'nin yapmayı planladığı referandumu reddettiklerini yineleyerek, Türkmenlere buna katılmama çağrısı yaptı.