Peru'daki Paran Köyü'nde yaşayan 360 kişiden 60'ı görme engelli. And Dağları'nın ulaşımı zor coğrafyasında kurulu köyün sakinleri, 5 kuşaktır 'ağkatmanı körlüğü' adı verilen k
Ankara 12. İdare Mahkemesi, Diyarbakır Barosu avukatlarından Mahsuni Karamanın Diyarbakır bağlantılı uçak seferlerinde Kürtçe anonsun da yapılması talebini reddetti.
Filistin Kurtuluş Örgütü Genel Sekreteri Ureykat, BM Genel Sekreteri Mun'un, İsrail'i eleştirmesinden memnuniyet duyduğunu belirtti.
Riyadda toplanan SMDKnın sözcüsü Salih Muslat, Cenevre görüşmesine katılıp katılmayacaklarına dair kararın Çarşamba sabahı verileceğini açıkladı. Muhalifler İran ve Rusyayı�
Hollandada iktidar ortağı İşçi Partisinin, ülkenin Suriyede IŞİDe yönelik yürütülen hava operasyonlarına katılmaması yönündeki kararından vazgeçtiği bildirildi.
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristlerce çatı katında keskin nişancı polislerin görev yaptığı bir otele roketatarlı saldırı yapıldı.
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Katolik dünyasının ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Franciscus ile görüştü.
Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, "Meclis kürsüsü katillerin sözcüsünün değil, milletin kürsüsüdür" dedi.
MAK Danışmanlık tarafından yapılan son ankette, AK Parti yüzde 55'lere kadar yükselirken CHP, MHP, ve HDP'deki düşüş dikkatlerden kaçmadı.
Reuters'a açıklama yapan PYD Eş Genel Başkanı, Cenevre toplantısı ile ilgili eline davetiye geçmediğini söyledi. Müslim "Tabii ki bu toplantıya katılmayı içtenlikle istiyorum. Eğer baz
Cumhurbaşkanı Erdoğandan bir kez daha randevu isteyen HDPli Leyla Zana, yaşanan çatışmalı ortamın sona ermesi için üç başlık sıraladı: Öcalanın sağlıklı iletişim kanallar
İran'da Şubat ayında yapılacak Uzmanlar Meclisi seçimleri için adaylık başvurusunda bulunan İran İslam Devrimi'nin lideri Ayetullah Humeyni'nin torunu Hasan Humeyni seçimlere katılma hakk�
Türkiye'deki otomotiv pazarının büyüme oranı, Avrupa'yı katladı.
Cenevre görüşmelerine katılmaları için ABDnin baskı uyguladığını söyleyen Riyad merkezli Suriyeli muhalifler, toplantıya katılıp katılmama kararını almak üzere bugün Riyadda bi
Türk Telekom, düzenlemiş olduğu toplantıyla Avea ve TTNET servislerini bünyesine kattığını açıkladı ve logoları tek çatı altında topladı.