BMGK'nın Suriye'de aldığı bir aylık insani ateşkes kararının ardından Doğu Gutaya gönderilen gıda malzemelerinden kurt çıktığı iddia edildi.
Beşşar Esed rejimi ve destekçilerinin, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin (BMGK) ateşkes kararına rağmen Doğu Guta'ya düzenlediği hava saldırılarında 19 sivil daha yaşamını yiti
ABD'nin çok sayıda ülkenin tepkisine yol açan ek gümrük vergisi kararının ABD Başkanı Donald Trump tarafından imzalanmasına saatler kala Çin'den uyarı geldi. Çin Dışişleri Bakanı Wa
Beşşar Esad rejimi ve destekçilerinin, BMGK kararı ve Rusya'nın ilan ettiği 5 saatlik ateşkese rağmen Doğu Guta'nın farklı yerleşimlerine düzenlediği saldırılarda 28 sivil yaşamını
'Kültürel tesis' denilerek 5 yıl önce temeli atılan cami-cemevi projesi için yargı süreci tamamlandı.
FETÖ/PDY'nin 'kadın yapılanması'na yönelik 29 ilde düzenlenen operasyonlarda FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Fatmanur Gülen ile Adil Öksüz'ün baldızı Belkıs Nur Tetik'in de ara
Karar yazarı Akif Beki, Mehmet Ocaktan'nın Dindarların fanatizmle imtihanı başlığı atlında kaleme aldığı yazıyı değerlendirdi.
Karar Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Kiras, Saadet Partisi'nin 2019 seçimleri için önemini kaleme aldı.
Moodys Türkiyenin kredi uzun vadeli tahvil notunu Ba1den Ba2ye düşürürken kredi notu görünümünü de durağandan negatife indirdi.
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK) Suriye'de 30 gün insani ateşkes talep eden kararın derhal uygulanması çağrısı yaptı.
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi, Suriye'de 'uygulanamayan' ateşkes kararını görüşmek üzere Fransa ve İngiltere'nin talebi üzerine kapalı oturumda acil toplandı.
Irak Meclisi'nin,13 yıl aradan sonra Türkmenlerin çoğunlukta yaşadığı Kerkük'te yerel seçimlerin yapılacağı kararı kent sakinlerini heyecanlandırdı
Karar Gazetesi yazarı Elif Çakır son dönemdeki cemaatler arası tartışmayı ve Mehmet Görmez'in söylemlerini köşesine taşıdı.
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin (BMGK) Suriye'de uygulanamayan ateşkes kararını görüşmek üzere yarın toplanacağı bildirildi.
Almanya Dışişleri Bakanı Gabriel, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile yaptığı basın toplantısında Salih Müslim ile ilgili soruya cevap verdi. Gabriel, "Türkiye'den sözlü nota aldık, b