Türkiye genelinde 63 mağazası bulunan Tuğba Kuruyemiş’e kayyum atandı. Sulh Ceza Hâkimliği kararı ile yapılan kayyum ataması ile birlikte şirketin yönetimi TMSF’ye geçti.
İki ülke arasında, temsilcilerin bir araya gelip konu üzerinde çalışmaları kararı alındığı bildirildi.
Danimarka'da hükümet, terör tehdidi arttığı gerekçesiyle sınır kontrollerini 6 ay daha uzatma kararı aldığı açıklandı.
Şırnak'ta, FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar ile Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Osman Gürcan'�
Katalonya'nın bağımsızlık girişimi, İspanya'da hükümet ve ana muhalefeti birbirine yakınlaştırdı.
Katalonya bölgesindeki referandumdan çıkan bağımsızlık kararı şimdilik ertelendi. Ancak Katalonya Avrupa'daki bağımsızlık girişimlerinin tek örneği değil.
AFP'nin haberine göre Irak Mahkemesi, IKBY referandumunu düzenleyenler hakkında tutuklama kararı aldı.
Türkiye ile ABD arasındaki vize krizi ile ilgili ABD'den bir son dakika haberi daha geldi... ABD Dışişleri Sözcüsü "Diplomatik misyon çalışanımızın tutuklanmasından dolayı hayal kırı
Katalonya Özerk Bölgesi'nin yönetimi, İspanya ile müzakerelere devam etmek kararı aldı. Katalonya Başkanı Carles Puigdemont, "Bağımsızlık sürecini askıya almalıyız. İspanya ile müza
Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, 'casus'luktan yargılanan CHP'li Enis Berberoğlu ile ilgili verilen kararı sevinçle karşıladığını belirtti.
Tutuklu olan ve yeniden yargılama kararı çıkan Berberoğlu; "Vatan haini değilim, suçsuz olduğumun ispatlamasına bir adım kaldı" dedi.
Putin, yabancıların Rus ordusunun yurt dışındaki operasyonlarına katılmasına izin verdi
Fransa'da sendikalar grev kararı aldı. THY'nin bugün gerçekleştireceği seferler iptal oldu.
Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, ABD'ye yapacağı ziyaretini, ABD'nin vize kararını protesto etmek için iptal etti.
Amerikan Washington Post gazetesi , iki ülke arasında on yıllardır yaşanan en büyük krize neden olan vize kararını, "ABD'nin Türkiye'ye sıra dışı azarı" şeklinde yorumladı.