Midyat ilçesindeki Botaş Jandarma Karakoluna teröristlerce roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi.
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, İran karasularına giren 10 ABD'li denizcinin iyi muamele görüp serbest bırakılmaları nedeniyle İranlı yetkililere teşekkür etti. ABD'li denizciler, hata
CHP Ankara Kadın Kolları Kongresi'nde eski YARSAV Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu'nun kürsüye çıkarak konuşma yapmasına izin verilmedi.
Azerbaycan'da ekonomi yönetimi bankalar dışında faaliyet gösteren döviz büroları kapatma kararı aldı.
Ankara dış politika da bugüne değin Riyad’a arka çıktı fakat analistlere göre son anlaşmazlıkta İran’ı göz ardı etmek kaybetmeğe sebep olabilir.
HSYK, Zekeriya Öz, Celal Kara, Mehmet Yüzgeç ve Süleyman Karaçöl’ün meslekten ihraçlarına karşı yapılan itirazı reddetti
ODTÜ yerleşkesindeki gerginlikle ilgili Prof. Dr. Acar hakkındaki suç duyurusuna ilişkin görevsizlik kararı verilip dosya YÖK'e gönderdi.
AİHM, sokağa çıkma yasağının kaldırılması için ihtiyati tedbir kararı verilmesi istemiyle yapılan başvuruları reddetti.
Avrupa İnsan Hakları Mahkmesi, Şırnak'ın Cizre ve Diyarbakır'ın Sur ilçelerindeki sokağa çıkma yasağının kaldırılması için yapılan başvuruları reddetti. Kararda, davacıların yar
Terör örgütü DAEŞ'e yönelik Ankara, Kilis, Şanlıurfa, Mersin ve Adana'da düzenlenen operasyonlarda 59 zanlı gözaltına alındı.
Türk Tabipler Birliği (TTB), İstanbul Tabip Odası ve Sağlık Emekçileri Sendikası (SES) yöneticilerinden oluşan heyet, Sultanahmet Meydanı'nda patlamanın olduğu yere karanfil bıraktı.
2009 yılında kapatılan Demokratik Toplum Partisi'nin eski yöneticileri AİHM' de Ankara'ya karşı açtıkları davayı kazandı.
Ankara'da DAEŞ'e yönelik büyük bir operasyon başlatıldı. 1'i Türk 16 kişi gözaltına alındı.
Bahçeli'nin olağanüstü kongreye gidilmeyeceği yönündeki açıklaması üzerine muhalif başkan adayları mahkemeye gitmeye karar verdi
Türkiye'nin bir çok üniversitesinden akademisyenin imzaladığı bildiriyle ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ama bu aydın müsveddeleri, ne yazık ki kalkıp devletin bir katliam yaptı�