Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Marc Ayrault, 2013 yılında Esad rejimini vurmaya karar verdiklerini ancak bu süreçte ABD Başkanı Barack Obamanın karardan caydığını, İngilterenin ise g
15 Temmuz günü Yeni Şafak Gazetesinin Ankara temsilciliğini ziyaret ederek darbe olacağını haber veren emekli Albay Hasan Atilla Uğur, 25 Eylül günü verdiği demeçte, ikinci ve çok daha
Olağanüstü Hal sürecinde yayımlanan Kanun Hükmünde Kararname kapsamında dün 12 televizyon kanalının yayını durduruldu.
15 Temmuz darbde girişiminin ardından savcı Ferhat Sarıkaya'nın açıklamaları sonrası Şemdinli Davası'nda tutuklu bulunan Astsubay Ali Kaya ve Özcan İldeniz'in avukatlarının yaptığı i
PKK'nın liderlerinden Murat Karayılan, Mardin'in önde gelen aileleri ve aşiret reislerine isyan çıkartmaları için mektup gönderdi.
Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Marc Ayrault, 2013'te Suriye rejimini vurmaya karar verdiklerini ancak Obama'nın bilinmeyen bir sebeple vazgeçtiğini, hemen ardından da İngiltere'nin geri adım a
Brexit referandumundan önce Türkiye'nin AB üyeliğini istemeyen Johnson'ın Ankara'da tam tersi yönde açıklamalar yapması İngilizleri kızdırdı.
İşgalci mahkeme Hizb-ut Tahrir davası kapsamında tutuklanan Muslim Aliyevin tutukluluk süresini 8 Aralık 2016 tarihine kadar uzatma kararına itiraz dilekçesini reddetti.
Fethullah Gülen'in Türkiye'ye iadesi süresinde beklenen karar açıklanıyor. ABD, Fethullah Gülen'in Türkiye'ye iadesiyle ilgili son kararını 1-2 gün içinde bildirecek.
Suriyedeki Fırat Kalkanı Harekâtı sürüyor. TSK, harekât nedeniyle kara ve hava güçlerinin önemli bir bölümünü sınırda teyakkuz halinde tutuyor.Ancak harekâtın terörle mücadelede
Ahmedinejad, Hamaney'in aday olmamasına yönelik yaptığı tavsiye çağrısının ardından cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olmayacağını açıkladı.
Filistin Esirler Cemiyeti Hukuk Birimi Başkanı Bulis, "Ofer Hapishanesindeki 3 Filistinli tutuklu, haklarındaki 'idari tutukluluk' kararını protesto etmek için üç gündür açlık grevi yapıy
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2015 yılı gelir ve yaşam koşulları araştırması bölgesel sonuçlarını açıkladı.
AKFA Holding'e bağlı şirketler ile Fi Yapı'nın da bulunduğu 22 şirkete, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) yetkililerinin kayyum olarak atanmasına karar verildi.
Kreid derecelendirme kuruluşu Moody's'in Türkiye kararı tepki çekmişti. ABD'li şirket rahat durmadı, bu kez Türkiye'deki firmaları hedef aldı.