AA'nın haberine göre Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Türkiye'nin bir numaralı meselesi kutuplaşmadır, kamplaşmadır. Yarın ülkemiz herhangi bir şekilde dışarıdan bir
AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi için sabahın erken saatlerinden itibaren Ankara Arena Spor Salonu'nu dolduran delegeler ve partililer Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sloganlarla karşıladı.
"Ehl-i sünnet” kavram çerçevesi ve bu Müslümanlığa yönelen tehlikeler konusundaki düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. Müslümanlık (İslam) Ehl-i sünnetten ibaret değildir; diğer İs
17 Aralık kumpasının firari savcısı Celal Kara'nın 15 Temmuz'da Yunan adalarına geldiği ortaya çıktı.
15 Temmuz’da Akıncı Üssü’nde gözaltına alınan FET֒nün önemli isimlerinden Adil Öksüz’ü serbest bırakan hâkimlerden Çetin Sönmez, itirafçı oldu. Ankara 2. Sulh Ceza Hâkimliği,
3. Olağanüstü Büyük Kongre için gözler Ankara Arena'da... Referandum sonrası 2 Mayıs'ta partisine yeniden üye olan Erdoğan, bugünkü olağanüstü kongrede genel başkan seçilecek.
Etimesgut ilçesinde eylem hazırlığındaki DEAŞ mensubu 2 terörist, düzenlenen operasyonda öldürüldü.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bir dönem daha aday olduğunu belirtirken, kayyım ve istifa iddilarının doğru olmadığını söyledi.
ABD’deki kritik Erdoğan-Trump görüşmesi sonrası ise operasyon kararlılığı netleşti. Suriye’de Tel Abyad ve Afrin ile Irak’ta Sincar’daki “terör noktaları” Türkiye’nin hedefinde.
Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Özafşar üçlü kararnameyle görevinden alındı
Mustafa Kemal Paşa’yla 1923-1925 yıllarında evli olan Latife Hanım, Derin Tarih dergisinin son sayısında yayımlanan 1926 tarihli mektubunda, eski kocasının aldığı bazı önemli kararları
83 yaşındaki imparator Akihito’nun tahtan çekilmesinin öngören tasarıya onaylayan Japon hükümeti, bu kararla 200 yıl sonra bir ilk imza attı.
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Milletin değişik unsurları arasında ihtilaf ortaya çıkarabilmek için bu siyaseti takip edenler bunun içinde kaldılar ve bir daha o çukurdan çıkamayacaklar
Rus Donanması Karadeniz Filosuna bağlı çıkarma gemileri 151 borda numaralı 'Azov' İstanbul Boğazı'ndan geçti.
Ankara'da seyir halindeki bir aracın kontrolden çıkarak, 3 araca çarpması sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.