Sosyal Medya

Güncel

Öldürülen teröristlerin hedefinde Ak Parti kongresi vardı!

Dün gece Ankara'da öldürülen teröristlerin kitlesel eylemi planlandığı, muhtemel hedeflerinin ise AK Parti 3. Olağanüstü Kongresi olduğu öne sürülüyor.



Başkentte polis ekiplerince düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilen iki teröristin yabancı uyruklu olduğu tespit edildi. AA'nın haberine göre teröristlerin Ankara'da kitlesel terör eylemi planlandığı, muhtemel hedeflerinin ise AK Parti 3. Olağanüstü Kongresi olduğu öne sürülüyor.

Ankara ve Ä°stanbul'daki polis ekiplerinin, Emniyet Ä°stihbarat Daire  BaÅŸkanlığı koordinesinde gerçekleÅŸtirdiÄŸi operasyon kapsamında Ä°stanbul'da  gözaltına alınan bir şüphelinin ifadeleri doÄŸrultusunda Terörle Mücadele ve  Ä°stihbarat Åžubesi ekiplerince Etimesgut ilçesi Yapracık Mahallesi TOKÄ°  konutlarındaki adrese operasyon düzenlendiÄŸi öğrenildi.

Yabancı uyruklu oldukları belirlenen teröristlerin etkisiz hale  getirildiÄŸi evde yapılan aramada 2 kalaÅŸnikof tüfek, 12 ÅŸarjör, çok sayıda el  bombası ve uzun namlulu silah mermisi ele geçirildi. Deliller inceleme yapılmak  üzere kriminal laboratuvara gönderildi.

DEAÅž üyesi oldukları deÄŸerlendirilen teröristlerin cesetleri ise Adli  Tıp Kurumuna kaldırıldı. Operasyon düzenlenen evin ise kısa süre önce bölgedeki bir emlakçıdan  kiralandığı belirlendi.

Teröristlerin Ankara'da kitlesel terör eylemi planlandığı, muhtemel  hedeflerinin ise AK Parti 3. OlaÄŸanüstü Kongresi olduÄŸu öne sürülüyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.