İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, kendilerine karşı bir cephe oluşturulmasını engellemek için Suriye'de zaman zaman faaliyet gösterdiklerini açıkladı.
Türkiye hava sahasını ihlal ettiği için düşürülen Rus uçağından sonra Türkiye'ye karşı sert cephe alan Rusya her geçen gün ekonomik krizin daha da dibine doğru mesafe katediyor. Uzma
Rusya'nın uçak krizi sonrası Türkiye'ye yönelik ekonomik yaptırım kararları, Rus medyasında eleştirildi.
Başbakan Davutoğlu, Rusya'nın Türkiye'ye yönelik yaptırımları karşısında ithalatçıları ve turizmcileri koruyacak tedbirler alınacağını söyledi ve "Türkiye'nin dünyada meyve, sebze
Dünya Müslüman Alimler Birliği, Rusya'nın ekonomik yaptırım kararlarına karşı 'Türkiye'ye ve Türk ürünlerine destek' çağrısında bulundu.
Soğuk hava dalgası tüm yurdu etkisi altına alırken, İstanbul ve Ankara için kar yağışı uyarısı yapıldı
Üniversitedeki görevi nedeniyle Anadolu'yu karış karış gezen Prof. Dr. Abdullah Çoban, Kırşehir'in bir köyünde Şahman'ı ve Sivas'ın bir dağ köyünde de Zeron'u buldu.
Lübnan ve Nusra cephesi arasında varılan anlaşma sonrası, Lübnan hükümeti 16 askeri karşılığında aralarında IŞİD lideri Bağdadi'nin eski eşinin de bulunduğu 13 tutukluyu serbest bı
Rusya'daki 44 üniversite ve yüksek eğitim kurumunun büyük bir bölümü, Türkiye ile akademik ilişkileri dondurdu.
Rusya Başbakanı Medvedev, Su-24 uçağının düşürülmesi nedeniyle Türkiye'ye özel ticari-ekonomik tedbir getirilmesini öngören kararnameyi imzaladı.
Rusya Devlet Başkanı Putin'in, Türkiye'ye yönelik ekonomik tedbirler içeren yaptırım kararını imzalamasının ardından sosyal medyada Arap dünyasından Türkiye'ye büyük destek geldi.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in imzaladığı Türkiye'ye yönelik yaptırım kararlarının ardından Ankara harekete geçti.
“Hangi İslam’ı seçeceğinize siz karar vereceksiniz. DAEŞ’in temsil ettiği İslam mı, Türkiye’nin temsil ettiği İslam mı?
AB ile mülteci akının yavaşlatılması karşılığında vize muafiyeti sürecinin hızlandırılması konusunda uzlaşmaya varan Türkiye’nin vizesiz seyahat için toplam 72 kriteri hayata geçi
Bir süredir Suriye'de Esed karşıtı muhalifleri vuran Rusya'nın PKK'nın Suriye'deki kolu YPG'ye de silah sevkiyatı yaptığı belirlendi.