İhvan Rehberlik Konseyi Başkanı Bedii ve 50 İhvan yetkilisi hakkında, Rabiatul Adeviye gösterilerinin dağıtılması sırasında "devlete karşı koymak amacıyla operasyon birimi oluşturma" s
Mısır'da şiddet eylemlerine karıştıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 62 kişi serbest bırakıldı
Süveyş, İskenderiye ve Şarkıyye'de düzenlenen gösterilerde, "protestocuların öldürülmesi ve gözaltına alınması" protesto edildi
Çobanbey Hudut Karakolu devriye ekiplerine Suriye tarafından hafif silahlarla ateş açan IŞİD grubuna tank, ağır makineli ve Fırtına obüsleriyle karşılık verildi
Mısır'daki 25 Ocak Devrimi'nin 3. yıl dönümünde, ülkelerinin dışında yaşayan Mısırlılar darbe karşıtı protestolar düzenledi.
Mısır'da düzenlenen darbe karşıtı gösterilerde ölenlerin sayısının 24'e yükseldiği belirtildi.
Mısır'ın İskenderiye kentinde darbe karşıtı öğrenciler tarafından düzenlenen gösteride 1 kişi hayatını kaybetti.
İHH'dan yapılan açıklamada, "Karalama kampanyası başarısız oldu. Karalamalar karşısında gerekli hukuki girişimlerde bulunulmuş ve bulunulmaya devam edecektir" denildi.
Anadolu Ajansı'nın ulaştığı, Suriye ordusunda 13 yıl askeri polis olarak görev yapan bir kişi tarafından çekilen ve Esed rejiminin insanlığa karşı işlediği suçları belgeleyen fotoğ
Mısır’da 2012 Anayasası daha çok başkanlık sistemi ağırlıklıydı. 2014 Anayasası ise karma yönetim sistemini benimsiyor.
Mısır Sağlık Bakanlığı, dün, ülke genelinde düzenlenen darbe karşıtı cuma gösterilerinde 4 kişinin öldüğünü, 15 kişinin yaralandığını duyurdu.
İHH İnsani Yardım Vakfı, Halep ve Yayladağı karşısındaki Türkmenlere yardım malzemesi ulaştırdı.
ABD'de, 22 Ocak’ta Cenevre’de düzenlenecek konferansa İran’ın davet edilmesi teklifine karşı çıktı.
Mısır'ın farklı kentlerinde cuma namazı sonrası başlayan "Kanlı Referandumun İptali" adı altında düzenlenen darbe karşıtı cuma gösterilerinde 3 kişi öldü.
Mısır'da darbe karşıtları, "Kanlı Referandumun İptali" adı altında ülke genelinde gösteriler düzenliyor.