Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan' ın şehit aileleri ve gazilere verdiği iftar yemeğinde yaptığı duygu dolu konuşma karşısında Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, gözyaşlarını tutam
Rus bakan Lavrov, muhaliflere karşı mücadeleye destek vermeyi sürdüreceklerini, bu konuda ABD'yi uyardıklarını söyledi
Almanya Başbakanı Merkel, "Türkiye ile Ermenistan arasındaki tarihin, bir tarihçiler komisyonu kurularak ele alınmasına katkı sağlamamız gerekir" dedi. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ise
BM, Suriye Demokratik Güçleri'nin, DAEŞ'in kontrolü altındaki Münbiç'i geri almak için başlattığı operasyonlar nedeniyle 216 bin kişinin yerinden edilme riskiyle karşı karşıya olduğu
Yemen'de taraflar çatışmalar sırasında esir alınan çocukların karşılıklı olarak serbest bırakılması konusunda uzlaştı.
Mübarek Ramazan ayında Mısır hükümeti Siyonist rejim ile paralel bir harekette Refah sınır kapısının çalışmasını engelleyerek Gazze halkına baskıların artmasına sebep oldu.
Pakistanlı binlerce kişi, Amerika’nın insansız hava araçlarının ülkelerine yönelik askeri saldırılarına itiraz amacıyla başkent İslamabad’da gösteri düzenledi.
Yeşiller Partisi'nden Roth; Merkel'in, Alman vekilleri sert sözlerle eleştiren Erdoğan'a karşı sessiz kalmaması gerektiğini söyledi.
Kayıp-kaçak bedelinin tüketiciden karşılanması elektrik faturasını kabartacak. Vatandaşın 52 liralık enerji tüketimi, sayaç okuma, hizmet ve kaçak ücretiyle birlikte 102 liraya çıkaca
Yahudi lobi kuruluşu ADL’nin geçmişte 1 milyon dolar karşılığı sözde Ermeni soykırımını tanıma kararı aldığı iddia edildi
NATO, Suriye'den gelebilecek olası saldırılara karşı, füze bataryaları, askeri, teknik ve sağlık malzemeleri Kahramanmaraş'a ulaştı.
Polonya Ulusal Güvenlik Servisi Başkanı Pawel Soloch, Rusya'nın NATO ile savaşa girdiği takdirde kazanma şansının çok az olacağını söyledi.
Yemen’de taraflar çatışmalar sırasında esir alınan çocukların karşılıklı olarak serbest bırakılması konusunda uzlaştı.
Irak'ın, IŞİD'e karşı operasyon başlatılan Felluce kentinde Şii milisler tarafından kaçırıldıktan sonra serbest bırakılan siviller 'gördükleri işkenceyi' anlattı
Meclis'te Almanya'nın Namibya'daki yerli halka yönelik yaptığı katliamların "soykırım" olarak tanınması için bir yasa teklifi hazırlandı.