Erzurum’da yasa dışı dinleme iddiasıyla gözaltına alınan ve serbest bırakılan 5 polisin dosyasına bakan Hâkim Vildan Yeşilyurt’un Başsavcıvekili Hasan Kılıç tarafından “Tutuklama
Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, çok tartışılan yılbaşı kutlamalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Toplumun yozlaşmasına izin veren bir geleneğin oluşmasına, Diyanet İşle
Gizlilik kaydı kaldırılan İngiliz devlet arşivlerine göre, Yunanistan 15 Kasım 1983'te KKTC'nin ilan edilmesinden sonra Türkiye ile diplomatik ilişkileri keserek Ada'ya ordu göndermeyi planl
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, aralarında Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin de bulunduğu 20 uluslararası anlaşmaya taraf olmak için imza attı.
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bir binanın çatı katında çıkan yangını söndüren 3 TOMA, bir grup tarafından taşlandı.
Almanya Göç, Mülteci ve Uyumdan sorumlu Devlet Bakanı Özoğuz, İslam karşıtı PEGIDA eylemcilerinin yaptıklarının ırkçılıktan farksız olduğunu söyledi.
Ürdün'de Rabia işaretli broşür dağıtan 3 aktiviste 6'şar ay hapis cezası verildi.
Cizre’de 3 kişinin hayatını kaybettiği olayları değerlendiren Hüda-Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, olayları çıkaranların dağdan inen PKK'lılar olduğunu öne sürdü. Yapıc�
Başbakan Ahmet Davutoğlu TÜSİAD'ın Genel Kurulu'na katılmama kararı aldı.
Yunan medyası Adriyatik Denizi'ndeyken yangın çıkan "Norman Atlantic" adlı adlı feribotta 13 kişinin öldüğünü, 30’un üzerinde kişinin kaybolduğu duyurdu.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Tahran’da. Ziyaretin gündem maddesi 1 Ocak’ta iki ülke arasında yürürlüğe girecek Türkiye-İran Tercihli Ticaret Anlaşması.
Geçtiğimiz günlerde AK Parti'nin Konya'daki kongresine davetli olan Hamas liderlerinden Halid Meşal'in burada konuşma yapması ve Davutoğlu ile görüşmesi ABD'yi çıldırtmış durumda. ABD D
Malatya'dan Şanlıurfa'ya askeri malzeme taşıyan kamyonda çıkan yangının ardından patlama meydana geldi. 2’si asker 4 kişi yaralandı.
ABD Başkanı Obama, Rusya Devlet Başkanı Putin için "çok akıllı değil" dedi. Obama, Putin'in bu yıl, Kırım'ı alarak stratejik bir hata yaptığını belirterek, "Üç-dört ay önce Washin
Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, 2015 yılında demiryolu yatırımlarına yoğunlaşarak 9 milyar liralık yatırım gerçekleştireceklerini, bu çerçevede yeni ihaleler açılacağını söyledi.