ABD Savunma Bakanlığı, terör devleti İsrail'in nükleer silah çalışmaları konusunda zor durumda bırakacak bir rapor yayımladı.
İHH Genel Başkan Yardımcısı Dede: Bu zamana kadar 4 bin 700 tır dolusu kuru gıda, çocuk maması, temizlik maddesi, giysi, ısıtıcı ve battaniye başta olmak üzere 400 milyon liraya ulaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yemen'e müdahaleye desteğini yineleyip İran'ı eleştirdi, "İran bölgeyi adeta domine etmeye çalışmaktadır. Buna müsaade edilebilir mi? Bu durum bizi ve Körfez ül
Sağlık Bakanlığı, grip aktivitesinin tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de son hafta itibariyle "pik düzeyini" tamamladığını, ancak halen yüksek düzeyde seyrettiğini açıkladı
Afganistan'da Taliban tarafından 5 yıl boyunca esir tutulan Amerikan askeri, esir değişimiyle kurtarıldıktan sonra askerden kaçtığı gerekçesiyle mahkeme ediliyor.
ÖSYM Başkanlığı'na Ömer Demir atandı.
KPSS sınavlarında usulsüzlük iddiasıyla başlatılan soruşturmalar kamuoyunda yankı uyandırırken, CHPnin bu konuda sessiz kalması oldukça dikkat çekti.
Ukrayna Maliye Bakanı Natalie Jaresko, IMF'ye borcunu ödeyen Türkiye'nin başarı örneği olduğunu söyledi.
Avcılar istikametine sefer yapan 34 numaralı hatta hizmet veren metrobüste çıkan yangın sonrasında yolcuları zamanında tahliye eden araç sürücüsünün ödüllendirileceği bildirildi.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu İstanbula geldiğinde yediği yemeklerin incelemesini yapan İstanbul Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğünde gıda mühendisi ol
İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin, yeni hükümeti kurma görevini, seçimlerden birinci çıkan Likud Partisi'nin lideri ve Başbakan Netanyahuya verdi.
PYD Eşbaşkanı Salih Müslim, İngiliz Avam Kamarasında düzenlenen konferansta konuştu, "IŞİDe karşı mücadelemizde demokrasi yanlısı ülkelerin desteğine ihtiyacımız var" dedi.
Torba kanun teklifi ile yeni doğan birinci çocuk için 300, ikinci çocuk için 400, üçüncü ve sonraki çocuklar için 600 Türk Lirası doğum yardımı getirildi. Çeyiz ve konut yardımı da
Cumhurbaşkanı Hadi'nin çağrısına yanıt veren Suudi Arabistan ve bölge müttefikleri Yemen'e yönelik askeri operasyon başlattı. 10 ülkenin katıldığı operasyonda İran destekli Şii Husi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa'nın kendisine verdiği yetkiyi ilk kez kullanarak kanser tedavisi gören bir hükümlüyü affetti.