Irak'ın devrik lideri Saddam Hüseyin döneminde üst düzey görevlerde bulunan eski Dışişleri Bakanı Tarık Aziz 79 yaşında cezaevinde öldü.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay 'Şu anda silahın devlete karşı bir fonksiyonu yok. PKK silahı Kürt halkına karşı kullanıyor' dedi.
Türkiye ile Ürdün arasında nükleer enerjinin barışçıl amaçlarla kullanımı için işbirliğini öngören anlaşma, Bakanlar Kurulu tarafından onaylandı.
NSA'nın internet korsanlarını Amerikan yönetiminin bilgisi dahilinde internet korsanlarını yasal izin olmadan izlediği öne sürülüyor.
Amerikan Gazetesi New York Times, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Fethullah Gülen hakkında ilginç yorumda bulundu...
KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı New York'ta BM Genel Sekreteri Ban Ki-moon ile görüştü, "17 Haziran'daki görüşmede toprak konusunu ele alacağımız ifadeleri doğru değil" dedi.
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, HDP'nin arkasında PKK'nın olduğunu belirterek, "HDPye verilen oy, PKKya verilen oydur, Kandile verilen oydur" dedi.
Ukrayna'nın doğusundaki Mariinka kasabasında ayrılıkçılarla ordu birlikleri arasında dün çıkan çatışmalarda 5 Ukrayna askeri ile 80 ayrılıkçının öldüğü bildirildi
Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Suriyede Rasulayn bölgesindeki çatışmalardan kaçan 3 bin kişinin Türkiye'ye sığındığını söyledi. Sığınmacıların 2 bini son 24 saatte
TMSF'den Bank Asya ile ilgili çıkan haberlere ilişkin açıklama geldi
HDP'nin Erzurum mitinginin ardından çıkan olaylarda bir grup, AK Parti irtibat bürosuna taş ve sopalarla saldırdı.
Kadıköy'de, attıkları kartopunun dükkânının camına isabet etmesi nedeniyle tartıştığı gruptan gazeteci Nuh Köklü'yü bıçaklayarak öldüren kişi için kasten öldürmek suçundan m�
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında sarf ettiği sözlerle ilgili konuştu: Başbakan dedi ki 'Muhatap alma, bunun hesabı daha so
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisinin Erzurum mitinginde konuştu...
Uzmanlara göre kanserle hastanın güçlendirilen bağışıklık sisteminin mücadele etmesini sağlayan "immünoterapi"den, kemoterapi ve radyoterapi gibi mevcut tedavi yöntemlerine oranla daha y�