Nijerya’da Boko Haram terör örgütünün Maiduguri kentine düzenlediği saldırıda 8’i çocuk en az 65 kişinin öldüğü belirtildi.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, ortaokul ve liseler ile çok programlı liselerde başörtüsü serbestliğini getiren yönetmeliğin iptalini isteyen Danıştay Başsavcılığı'na tepki gösterdi.
Yılbaşını kana bulamak isterken yakalanan ikisi canlı bomba 4 DAEŞ’li ile ilgili iddaname tamamlandı. Canlı bombalar için 22 yıl istendi
ABD Başkanı Barack Obama'nın DAEŞ'le mücadele koalisyonundaki Özel Temsilcisi, Kobani'de PYD/PKK terör örgütü mensuplarıyla buluştu.
Sağlık Bakanlığı, Suriyeli mültecilerin sağlık hizmetlerinden daha etkin yararlanabilmeleri için çalışma başlattı. Suriyeli vatandaşlar için kurulacak Aile Sağlık Merkezlerinde hasta
Davutoğlu, Suudi Arabistan'da gündeme ilişkin konuşurken ziyaret sırasında Hulusi Akar'ın neden kendisine eşlik ettiği soruldu.
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın organizasyonuyla Diyarbakır’dan Mersin’e götürülen öğrencilere saldıran PKK’lı teröristler, Hüseyin Cafer Gizli isimli 16 yaşındaki çocuğu boğazın
İsrail televizyonu Kanal 2 televizyonu, İsrailli ve Türk yetkililerin 2 hafta içinde bir araya gelerek 2 ülkenin ilişkilerini masaya yatıracağını yazdı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Bülent Arınç’ın bir televizyon programında yaptığı açıklamaları doğru bulmadığını ifade etti.
Türkiye Dışişleri Bakanı, Suriye barış görüşmelerine katılmak üzere Cenevre'ye giden muhalefet heyetinin dilediği zaman masadan kalkabileceğini söyledi.
Cenevre'de Suriye için çözüm arayışları sürüyor. Suriye hükümetinin müzakere başkanı Caferi basın toplantısında, Türkiye, Ürdün ve Suudi Arabistan'ı ülkeye terörist göndermekle
Suriyeli muhaliflerin oluşturduğu HCN Koordinatörü ve eski Suriye Başbakanı Hicab, Türkiye'nin Suriye halkının temel taleplerine ulaşması için verdiği destek için Başbakan Davutoğlu'na
Fransa Savunma Bakanı Le Drian, "IŞİD, koalisyon güçlerinin birlikte hareket etmesi sayesinde Irak'ta geri çekiliyor" dedi.
HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, genişletilmiş parti meclisi toplantısında yaptığı konuşmada kutuplaşma uyarısı yaparak "Bu şekilde kamplaşma, kutuplaşma sonrasında bir kıvılcım bi
Başbakan Davutoğlu Suudi Arabistan temaslarının ardından Riyad'ta önemli açıklamalarda bulundu