Katar Havayolları tarafından da yayınlanan açıklama metninde, “İçişleri Bakanlığı’nın genelgesine göre, derhal geçerli olmak üzere aşağıda adı geçen ülkelerin vatandaşlarına b
Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, petshoplarda hayvan satışının yasaklanacağını söyledi
Brexit ile birlikte İngiltere'de yaşayan 3 milyon Avrupa vatandaşının akıbetinin ne olacağı henüz kesinleşmemişken İngiltere Başbakanı Theresa May’den açıklama geldi.
Merkel hükümeti, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Berlin'de açılan liberal camiye yönelik eleştirilerine tepki gösterdi.
Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, "2017'ye güçlü bir başlangıç yaptık ve bütün tahminleri altüst ederek Türkiye yüzde 5'lik büyüme oranlarını yakaladı." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "DEAŞ terörüne karşı en büyük mücadeleyi veren, bu örgüte en büyük kaybı yaşatan Türkiye'yi teröre destek vermekle itham etmelerinin nedeni Suriye'deki oyunu
Başbakan Yıldırım, "Bugünlerde moda oldu, 'İslamcı terörist'. Bu düpedüz İslam düşmanlığı, Müslümanlık düşmanlığıdır. Teröristin dini, kitabı, mezhebi, meşrebi olmaz. Terö
ABD'de yapılan bir anket, ülkedeki iş adamlarının bir kısmının ABD Başkanı Donald Trump'ın yönetim şeklini "kaotik" şeklinde değerlendirdiğini gösterdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Cumhuriyeti devleti, silahlı kuvvetleriyle bütün imkanlarıyla kuzey Suriye'de bir devlet kurulmasına asla müsaade etmeyecektir." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TürkAkım Projesi'ne ilişkin "Pioneering Spirit" adlı inşaat gemisinde incelemelerde bulunan Rusya Devlet Başkanı Putin ile telefonda görüştü.
Yeni Şafak gazetesi yazarı, şair ve edebiyatçı Furkan Çalışkan ile Ramazanın son günlerini, şiirin ve şairin dününü ve bugününü konuştuk.Düşünce Mektebi olarak bu güzel sohbeti
Tedavülden kalkan 6 sıfırlı paralar Hindistan'da dolandırıcılık için kullanılıyor.
Manisa'da askerlerin zehirlenmesiyle ilgili açıklama yapan Bakan Fikri Işık, Milli Savunma Bakanlığı olarak görevinde ihmali olabilecek askeri personelle ilgili idari inceleme ve soruşturma b
Dışişleri Bakanlığı, Yunanistan Dışişleri Bakanlığının Ayasofya'da Kuran-ı Kerim ve ezan okunmasına yönelik açıklamalarını kınadı.
Bu yola girenler önce itikadlarını Ehl-i sünnet itikadına göre tashih edecekler, sonra fıkıh ilminde anlatılan farz, vacib, sünnet, mekruh, haram, helal, hükümleri, şüpheli konuları ö�