Arakan'da yaşanan katliamlara değinen Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Bangladeş ile yaptıkları görüşmede "Kapılarınızı açın, ne kadar masrafınız varsa biz karşılayacağız." dedik
ABD Dışişleri Bakanlığı, San Francisco'daki başkonsolosluğu ile Washington ve New York'taki 2 konsolosluk tesisini kapatması için Rusya'ya 2 Eylül'e kadar süre tanıdı.
THY, temmuz ayında yüzde 13.6’lık büyüme ile sunduğu koltuk kapasitesinde Avrupa’da Lufthansa’yı geçerek üçüncülüğe oturdu.
Gaziantep'te FETÖ'nün "milli eğitim yapılanması"na yönelik dava kapsamında deşifre edilen ByLock yazışmaları, örgütteki dağılma ve panik havasını ortaya koydu.
İsrail askerlerinin, Batı Şeria'nın El-Halil kentindeki Hurriyye Medya Ağı'nı şiddet propagandası yaptığı gerekçesiyle 6 ay süreyle kapattığı bildirildi.
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi, İngiltere'nin talebi üzerine kapalı oturumda Arakan'da yaşanan gelişmeleri görüştü
Kurban kesmek, Kur’ân’da emredilmiştir. ‘Yaklaşmak, yakınlık sağlamak, yanaşmak, takdim etmek’ manalarındaki “kurb”dan gelen “Kurbân”; Allah’a yaklaşmak için sunulan herhangi bir �
‘Alevîlik’ tarihî terim olarak, ‘Hz. Ali’yi sevme’nin çok ötesinde elbette. Çünkü, Hz. Ali’ye-İslam tarihinde Benî Umeyye sultanları ve kapıkulu ulemâsı ve de onların etkisinde ka
Kündekâri sanatının büyük ustası Mevlüt Çiller, yaşamını yitirdi. Ankara Kocatepe, Japonya Tokyo ve Almanya Berlin Şehitlik Camii’nin kapılarına imza atan Çiller, Mescid-i Aksa’nın
Milli Eğitim Bakanlığınca, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş uygulaması kapsamında liselere 2. yerleştirmeye esas nakil sonuçları açıklandı.
Hocaefendileri rüyasında güvercinler görmüş; kafeslerin kapıları açılıyormuş, hepsi özgürlüğüne kavuşuyormuş.
Abbas’ın Hamas ve Muhammed Dahlan arasındaki yakınlaşmadan rahatsız olduğu için Türkiye’nin kapısını çaldığı söyleniyor.
Atatürk Havalimanında, kitap kapağının içine gizlenmiş halde piyasa değeri 575 bin TL olan 2 kilo 304 gram kokain ele geçirildi.
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, yeni KHK ile "Lekelenmeme Hakkı"nın daha güçlü bir güvenceye kavuşturulduğunu söyleyerek, bu hak kapsamında ihba
Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres'in ülkedeki temasları kapsamında Kuveyt Meclis Başkanı Merzuk el-Ganim ile bir araya geldiği bildirildi.