Almanya'da Berlin polisi, internette nefret söyleminde bulunan kişilerin yaşadığı 10 eve baskın yaptı,9 kişi hakkında soruşturma başlatıldı.
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu’na yönelik tepki çeken sözlerinin anlamı için deyimler sözlüğüne başvurdu. Kılıçdaroğlu, sözlerinin s
Irak'ın güneyinde bir avcılık kampında kaçırılan 26 kişi serbest bırakıldı
Alfa Bank'ın raporuna göre petrol fiyatlarının düşmesi değil, artması Rusya ekonomisi için tehdit yaratabilir.
İnternette yayınlanan veritabanında açık adresten TC Kimlik numarasına kadar tüm kişisel bilgiler paylaşılırken tek eksik anne kızlık soyadı, bu bilgilerle birçok işlem yapılabiliyor
Toplumda dayanışma ve acı paylaşmaya en küçük birimden başlanabilir. ‘Güvende’ hissine sahip olanlar başkalarının acılarına kayıtsız kalamaz, yaslarını paylaşabilirler. Şiddetin
Ukrayna'dan Türkiye'ye getirilerek Erzincan'ın Üzümlü ilçesine yerleştirilmeye başlanan Ahıska Türklerinin 824 kişilik üçüncü kafilesi geliyor.
Hakkâri'nin Yüksekova ilçesinde toprak damlı ev çöktü, enkaz altında kalan 5 kişiden 4'ü hayatını kaybetti.
Hükümet hendeklerden sorumlu tuttuğu Belediyeleri İç İşleri Bakanlığı’nca hazırlanan bir yasayla bypass etmeye hazırlanıyor. Yasayla belediyelerin yapmadığı görevleri valiler yapacak
Kilis kent merkezine Suriye tarafından ateşlenen iki katyuşa roket mermisi düştü. Patlamalarda ilk belirlemelere göre 2 kişinin yaralandığı bildirildi.
Van'da özyönetim ilanı ve cumhurbaşkanına hakaret suçlamasıyla gözaltına alınan altı kişiden 4'ü tutuklandı
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu, cumhurbaşkanı onayının ardından yayınlanarak yürürlüğe girdi
Şanlıurfa’da’da polis ekiplerince düzenlenen operasyonda PKK/KCK’nın sözde üst düzey yöneticisi 'Bahoz' kod adlı M.E. ve örgüt üyeleri, kaldıkları FETÖ evinde kıskıvrak yakalandı.
Yunanistan'dan geri dönmektense ölmeyi tercih ettiğini belirten Pakistanlı bir göçmeni arkadaşları zor ikna etti
Sarkisyan ile bir araya gelen Merkel, 1915 Olayları’na ilişkin bir tasarının yakında Alman Parlamentosu'na geleceğini söyledi.