Sabah Namazı Devrimi, Özgür-Der Üniversite Gençliği ve Seriyye Vakfı üyeleri, Esed rejiminin İdlib'e düzenlediği kimyasal silahlı saldırıyı protesto etti.
Esed rejiminin İdlib'e düzenlediği kimyasal saldırıdan etkilenip Türkiye'ye getirilen kişi sayısı 32'ye ulaştı.
Suriye’de insanlık suçlarının sonu gelmiyor. Rejime bağlı savaş uçaklarının İdlib’de kimyasal silahlarla saldırı düzenlediği bildirildi. Aralarında çocukların da bulunduğu onlarca
HDP'nin referandum için hazırlattığı 'Bejin Na' şarkısının Mersin 2. Sulh Ceza Hakimliği'nin kararı ile Türkiye genelinde yasaklandığı öğrenildi.
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK), Suriye'nin İdlib kentinde kimyasal silahlarla düzenlenen saldırılar üzerine yarın TSİ 17.00'de toplanacak.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Suriye'deki kimyasal katliama tepki gösterdi. Saldırıların insanlık suçu olduğunu vurgulayan Çavuşoğlu, "Esed rejimi yıllardır halkı katlediyor" dedi.
Esed sevdalısı ve Cumhuriyet yazarı Ceyda Karan, İdlib'teki kimyasal katliamla sosyal medya hesabından dalga geçti.
İdlib'deki kimyasal katliamın ardından kurtarma çalışmalarının yapıldığı sırada bir sivil savunma merkezi ile bir hastane daha saldırıya uğradı.
Kimse Yok Mu Derneği'ne yönelik yürütülen FETÖ soruşturmasında yeni gözaltılar var. Ayrıca yeni ayrıntılar da ortaya çıkıyor.
Esad'ın İdlib'e kimyasal silahla saldırmasının ardından Hatay'dan 30 ambulans bu kente gidiyor.
Suriye Sivil Savunma Ekibi, Esed rejiminin İdlib'deki kimyasal silah saldırısında, 43 sivil öldüğünü 215 kişi gazdan etkilendiğinin açıkladı.
Kırgız makamları, saldırganın 1995 Kırgızistan doğumlu Rusya vatandaşı Ekbercan Celilov olduğunu açıkladı.
İsrail’in Gazze saldırılarını protesto etmek amacıyla 2014'te eylem düzenleyen Macaristan Erpatak Belediye Başkanı Zoltan Mihaly Orosz, hakkında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik etti�
Ülke gündemi o kadar yoğun ki, geçtiğimiz hafta gözlerden kaçan bir gelişmeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. O kadar önemli bir konu olmasına rağmen, son olarak FET֒nün medya yapılanma
Esed rejimi, Suriye'nin kuzeyindeki İdlib ilinde klor gazı içerikli kimyasal saldırı düzenledi.