Adli dinlemeye takılan FETÖ mensuplarının konuşmaları örgütün içinde bulunduğu çöküntüyü gözler önüne seriyor. Yürütülen etkin soruşturmalarla her gün yeni bir darbe yiyen örg
ABD Savunma Bakanı Jim Mattis, ABD destekli SDG adını kullanan YPG/PKK unsurlarının bir bölümünün diğer bölgelerden Afrin'e kaydığını kabul etti.
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, TSK tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, 'Aslında Türkiye orada YPG ile PKK ile savaşmıyor. �
İsrail'in Suriye'ye düzenlediği hava saldırısında kullandığı roketlere ait kalıntılar Lübnan topraklarına düştü. Bu parçalardan biri evlerin ortasındaki yola saplandı...
Kilis’in karşısındaki Dikmetaş ile Yazıbağı köylerinin TSK ve ÖSO tarafından teröristlerden temizlenmesiyle YPG/PKK'lı teröristler tarafından kullanılan tüneller de ele geçirildi.
Güvenlik politikaları uzmanı Mete Yarar, ''Gelin şuna karar verelim; biz Afrin'de PKK ile mi mücadele ediyoruz? Biz PKK'ya terör operasyonu yapıyoruz, ama yedi düvelle savaşıyoruz. İşin do
AK Part sözcüsü Mahir Ünal, MKYK sonrası yaptığı açıklamada, yerel seçimlerde tek zarf ve tek sandık kullanılacağını bildirdi.
İstanbul Tuzla'da tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı’yı öldürdüğü gerekçesi ile ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Atalay Filiz’e ilişkin gerekçeli karar yaz
ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), Deyrizor ilinde PYD/PKK ismini kullanan SDG "karargahına" bir tabur asker, tank ve toplarla saldırdığını, 20-30 top ve merminin örgütün "karargahının" 5
Kamu hizmetlerine tek bir noktadan erişim imkanı sunan ve birçok işlemde kolaylık sağlayan e-Devlet Kapısı'na bir hizmet daha eklendi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 45. Muhtarlar Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, ''Türkiye her alanda büyüdükçe önümüze çıkan sorunların çapı da artıyor.
Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, Afrin’de kullanılan yerli silah ve mühimmatların önemine dikkat çekiyor. Fırat Kalkanı ile Afrin operasyonunu karşılaştıran Yarar, bölgedeki a�
Teröristlerin Afrin’de TSK’ya karşı kullandığı tanksavarların menşei belirlendikten sonra Türkiye konuyu Birleşmiş Milletler’e taşıyacak.
İran'ın devlet televizyonunda 'Türk ordusunun Afrin'de terör örgütü PYD/PKK'ya karşı kimyasal silah kullandığı' şeklinde bir yalan haber yayınlandı.
FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Kara Harp Okulundaki eylemlerle ilgili 4 sanık ağırlaştırılmış müebbet, 60 sanık müebbet hapis cezasına çarptırıldı. 100 kişi ise beraat etti.