Avrupa Komisyonu'nun Genişleme Müzakerelerinden Sorumlu Üyesi Johannes Hahn, AB ülkelerini Türkiye'ye karşı yeni bir siyasi strateji belirlemeye çağırdı.
Meteoroloji'den yapılan uyarıda, "Meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." denildi.
Türkiye-İran münasebetleri pek çok açıdan önemli hatta vazgeçilmez boyutlar taşıyor. Asırları aşan sıkıntı ve gerilimleri son dönemde özellikle Irak ve Suriye’de yaşanan ayrışma
Zilhicce’nin ilk on gününde yapılan amellerin diğer günlerden daha faziletli ve Allah’a daha sevgili olduğunu müjdelediği rivayet olunan Rasûlüllah’ın (s.a); Zilhicce’nin ilk dokuz gün
Berlin, AB kurumlarını da kullanarak Ankara üzerinde baskı kurmaya çalışıyor. Ve ticaretten demografiye entegrasyonu yüksek iki ülkenin ilişkilerinde işbirliğinin yerini rekabetin alması
FETÖ'nün Pamukkale Üniversitesindeki yapılanması davasında tanık olarak dinlenilen PAÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Boz, örgütün proje buluşlarının uygulanması aşamasında zorluk �
Viranşehir'de insansız hava aracının düştüğü bölgede jandarma incelemede bulundu.
Suriye İnsan Hakları Ağı (SNHR), Suriye'de Beşşar Esed rejiminin, 2013'te başkent Şam'ın Doğu Guta bölgesinde bin 400'den fazla sivilin ölümüne yol açan kimyasal silah saldırısından
İstanbul Şişli'de jandarma ekiplerinin drone da kullanarak arama yaptığı operasyonda, 224 kök dişi Hint keneviri ile 500 gram kurutulmuş esrar bulundu.
Önceki akşam bir grup DAEŞ üyesinin görevlerini layıkıyla tamamladıktan sonra gülerek rejim güçlerine teslim olmalarını gösteren görüntüler yayınlandı.
İzmir Konak Belediyesi Başkanı CHP'li Sema Pektaş, HDP'nin İzmir'deki eylem alanını ziyaret ederek destek mesajı verdi.
Türkiye’ye yakınlığıyla bilinen Alman gazeteci Martin Lejeune, Almanya'nın gelecekteki bir darbe için hazırlık yaptığını iddia etti.
İngiltere'de 13 yaşındaki oğlu telefon mesajlarına cevap vermeyen bir baba, oğlunu yanıt vermeye zorlayacak bir uygulama geliştirdi.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca, yerli marka otomobil projesi için ortak girişim grubu oluşturulduğu yönünde şirket isimleri verilerek yayımlanan haberlerin gerçeği yansıtmadığ
Trabzon'daki alçak terör saldırısın faillerini aramak için Karadeniz bölgesinde ilk kez JÖAK ve JÖPER timleri operasyonel olarak çalışmalara başladı.