Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, Türkiye olarak Azerbaycan'ın enerji sektöründeki yatırımlarını büyütmeye devam edeceklerini söyledi.
Fransa Avrupa ve Dışişleri Bakanı Jean Yves Le Drian, 14-15 Eylül tarihlerinde Türkiye'ye resmi bir ziyaret gerçekleştirecek.
TİKA, Cezayirli Osmanlı tarihçisi Doç. Dr. Derradj'ın Osmanlı döneminin ünlü tarihçi, gezgin ve denizcilerinin çalışmalarına ışık tutan "Osmanlı Kaynaklarında Cezayir" adlı kitabı
AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, yıllık ‘Birliğin Durumu' konuşmasında, Türkiye'nin AB'den uzaklaşmakta olduğunu söyledi.
Commerzbank Kıdemli Gelişmekte Olan Piyasalar Ekonomisti Ghose ve Rabobank Gelişen Piyasalar Kur Stratejisti Matys Türkiye'nin büyüme oranını değerlendirdi.
Suriye'de savaşın yeni perdelerinden biri 'Deyrizor'da açıldı. Petrol sebebiyle hedefte olan şehir halkı müdahaleyi reddederken Rusya destekli Esed güçleri ve İran destekli milisler; ABD de
Âkif merhumun, Japonya ve Japonlar hakkındaki -yer yer belki fazlasıyla iyimser- ifadelerinin ilham kaynağı da Abdurreşid İbrahim’den başkası değildi
'Türkiye, stratejik bir bölgede Avrupa Birliği’nin kilit bir ortağıdır diyen AB Komisyonu Komiseri Hahn, 'bugünün gerçek hasta adamı Avrupa Birliği' dedi.
Vlasenica-Kladanj karayoluna yakın bir mevkide, Bosna savaşında katledilen en az 5 kişiye ait kemikler bulundu.
Türkiye ile Rusya arasında S-400 füze savunma sistemleri konusunda sözleşme imzalanması sonrasında ABD'den ilk yorum geldi. Konu hakkında Sputnik internet sitesine konuşan Pentagon Sözcüsü
23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Tarakçı, "Devletin kararlılığı, adaleti ve merhameti, vatandaşların da desteğiyle terörü bu toprakların 40 yıllık kaderi olmaktan çıka
Avrupa Parlamentosu, üye ülkelerdeki halka açık alanlarda reklamsız ve kişisel verilerin güvence altına alındığı ücretsiz internet projesini onayladı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, Avrupa liderlerinin seçim yarışında kullandıkları dile ilişkin, "Kaybeden Türkiye olmaz, kaybeden tüm taraflar olur." dedi.
74. Venedik Film Festivali’nde Jüri Büyük Ödülü İsrail Kültür Bakanı Miri Regev tarafından “Utanç verici” sözleriyle eleştirilen ‘Foxtrot’ filminin İsrailli yönetmeni Samuel Maoz�
Birleşmiş Milletler'de (BM) oluşturulan bir bilirkişi heyeti, Kuzey Kore'nin kimyasal silah ve balistik füze programlarını Beşşar Esed rejimi ile iş birliği içinde geliştiriyor olabilece�