Irak Türkmen Cephesi (ITC) Başkanı Salihi, "Bazı basın organlarında yer alan 'Telafer'de mezhep kavgası yaşandığı' şeklindeki haberleri yalanlamak mecburiyetindeyim." dedi.
Irak Başbakanı Haydar El Abadi, IŞİD militanlarının Irak sınırına geçişine izin verilmesinin ‘‘endişe verici’’ ve ‘‘kabul edilemez’’ olduğunu söyledi.
İran Dışişleri Bakanlığı, Kerkük İl Meclisindeki Kürt üyelerin tek taraflı referandum kararını 'tehlikeli ve provokatif' olarak nitelendirdi.
Erzurumlu bir besici, kentin plaka kodu olan "25"ten esinlenerek bir ton 200 kilogramlık "Ağa" isimli kurbanlık boğasını 25 bin liradan satışa sundu.
Büyükler büyümenin bedelini tarih boyunca güçsüz, “geri kalmış” ülkelere, insanlara ödettiler. Bu kan ve gözyaşının karşılığını kendileri de gördü. Yirminci asrın iki büyük
"İran’ın eski dışişleri bakanı İbrahim Yezdi, kanser tedavisi gördüğü İzmir’de 86 yaşında öldü" Gündemin karmaşasında kısa ve soğuk cümlelerle önümüzden geçen bu haber dikk
FETÖ'nün darbe teşebbüsü sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast girişimi ve 2 polisin şehit edildiği saldırıya ilişkin davanın, 4'üncü duruşmasına 6 Eylül'e kadar ara verildi.
Macron'un, bölge turunda İsrail ve Filistin'in yanı sıra Lübnan ve Ürdün'ü de ziyaret edeceğini bildirdi.
Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, Kerkük İl Meclisi'nin 'tek taraflı' referandum kararını kabul etmediklerini söyledi.
Bahreyn'in başkenti Manama'da İran destekli gruplar ile hükümet güçleri arasında çatışma çıktı
Şii İslam’ın ‘‘New Age’’ versiyonu olarak adlandırılan bir tarikatın kurucusu olan Muhammed Ali Taheri’nin avukatı, temyiz istemi reddedilen mistik liderin İran yargısı tarafından ida
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "30 Ağustos Zaferi, milletimizin canından daha aziz bildiği vatan topraklarında bağımsız yaşama iradesinin tüm dünyaya ilanıdır." dedi.
Diyarbakır-Bismil karayolunda askeri araçların geçişi sırasında PKK'lı teröristlerce tuzaklanan patlayıcı infilak ettirildi. Saldırıda, askeri araçların sevkiyatını yapan 2 sivil haya
Kerkük İl Meclisi, Türkmen ve Arapların boykot ettiği oturumda kentin, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) 25 Eylül'de yapacağı bağımsızlık referandumuna katılması kararını aldı
' Rohingya Müslümanları İslam dünyasının en sahipsiz ve mazlum milletidir. Ne Filistin ne Afganistan ne Irak ne de Doğu Türkistan kadar gündem olmaz. 1784 yılına kadar bağımsız olan Ara