İstanbullu balıkçılar, balık avı mevsiminin başlamasıyla "vira bismillah" diyerek Karadeniz'e açıldı
Hürriyet Gazetesi'ne konuşan eski manken Yaşar Alptekin, 2004-2008 yılları arasında FETÖ'cü olduğunu itiraf etti. Alptekin şimdiyse Menzil Cemaati'nde yer aldığını söyledi.
Yüzyıllardır dünyanın en gözde yerleşim yerlerinden biri olan İstanbul'un 1927 sayım yılında 806 bin 863 kişi olarak tespit edilen nüfusu, 2016'da 14 milyon 804 bin 116 kişiye ulaştı.
CHP’nin sözde adalet kurultayındaki programda Deniz Baykal’ın protokol sırasından Aykut Erdoğdu tarafından kaldırıldığını CHP'li Metin Lütfi Baydar da doğruladı.
Kolombiya'da silah bırakarak siyasi alanda faaliyet göstermeye karar veren Kolombiya Devrimci Silahlı Güçleri (FARC) adını ve logosunu değiştirdi.
İngilizler, esir aldıkları Osmanlı askerlerini Myanmar’a götürdü. Myanmar’daki Osmanlı şehitliği Thayet Myo kasabasında…
İran'da Hürmüzgan eyaletinde meydana gelen kazada 9 öğrenci hayatını kaybetti
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, Buca ilçesinde cezaevi servisinin geçişi sırasındaki saldırının, çöp konteynerine bırakılan el yapımı bombayla gerçekleştirildiğini bildirdi.
Irak Başbakanı Haydar El İbadi, Türkmen kenti Telafer'in terör örgütü DEAŞ'ın elinden tamamen kurtarıldığını duyurdu.
Gaziantep'te FETÖ'nün "milli eğitim yapılanması"na yönelik dava kapsamında deşifre edilen ByLock yazışmaları, örgütteki dağılma ve panik havasını ortaya koydu.
Arakanlı sığınmacı Muhammed, "Myanmar, uzun yıllardır bu katliamları yapıyor ancak son yıllarda bunu daha da arttırarak işi soykırıma çevirdi. Myanmar devletinin amacı bizi tamamen yok
İzmir'in Buca ilçesinde, cezaevi servis aracının geçişi sırasında çöp konteynerinde patlama meydana geldi, olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.
Adıyaman-Malatya karayolu üzerinde askeri aracın geçişi sırasında teröristlerce yola döşenen mayın uzaktan kumanda ile infilak ettirildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Suriye'deki, Irak'taki, Balkanlar'daki, Kafkaslar'daki, Kuzey Afrika'daki kardeşlerimize yüreğimizi açtığımız gibi Arakan'da zulüm gören mazlumları da yalnız bı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen resepsiyonda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Her türlü tedbirimizi al