Suriyeli muhalifler, İran'ın Suriye'deki askeri varlığının aşikâr duruma geldiğini belirterek BMGK’dan 'uluslararası hukuka aykırı' işgale son verecek bir karar almasını istedi.
Sinop'un Ayancık ilçesinin 1 mil açığında yan yatan Saint Kitts & Nevis bandıralı Fort Azov adlı endüstriyel odun yüklü gemi battı.
CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, "8-9 Haziran'da ilk işimiz bu kirli gazetelerin tamamına el koymak olacak" dedi
Özgecan Aslan'a yaşatılan vahşetin ardından ortaya çıkan ayrıntılar yürekleri dağlıyor. Kızının üniversite taksitlerini ödeyebilmek için işe giren acılı anne, "Kızım kaybolduğu
İran destekli Şii Husilerin yönetime el koyduğu Yemen’de, BM aracılığıyla gerçekleşen görüşmeler sonucunda taraflar Halkların Geçiş Konseyi’ni oluşturma konusunda uzlaştı.
AB, kurtarma programını kabul etmeyen ancak kredi anlaşması isteyen Yunanistan’ın teklifini ele alıyor. Almanya itiraz etse de Yunan Başbakan Tsipras tekliflerinin kabul göreceğinden emin.
TBMM Genel Kurulu'nda İç Güvenlik Yasa Tasarısı'nın görüşülmesi sırasında yine kavga yaşandı. Kavga sırasında merdivenlerden düşen CHP Tokat Milletvekili Orhan Düzgün yaralandı.
Irak'ta IŞİD'in elinde 450 Türkmen rehinenin bulunduğu iddia ediliyor
Diyarbakır’da 6-8 Ekim’deki Kobani protestoları sırasında yakılan Ferit Köşkü İlkokulu beş aydır kapalı. Mahallenin tek okulu kapanınca öğrenciler, civardaki başka bir okula nakledil
Makine ve Kimya Endüstri Kurumu'nun (MKE) Elmadağ'daki Barutsan Roket ve Patlayıcı Fabrikası'nda akşam mesaisi sırasında patlama meydana geldi.
Bir grup silahlı Hristiyan IŞİD'e karşı savaşmak için Irak'a geldiklerini ve kendilerini 'haçlılar' olarak tanımladıklarını belirtiyor
İstanbul'da kar yağışının etkisini kaybetmesinden dolayı Valilik yarın okulların açık olduğunu ancak kararın Kaymakamlıklara bırakıldığını duyurdu. Şuana kadar; Kağıthane, Çekm
Arap Birliği Mısır Temsilcisi Adil'in "ülkelerini terörizme destek vermekle" suçladığı Katar, İhvan'a kucak açtı. İstişare yapmak için Kahire Büyükelçisi'ni çağıran Katar'ın Dı�
ABD yönetiminden, İsrail'in, İran ile nükleer müzakereler konusunda kamuoyunu yanılttığı ileri sürüldü.
Bir dönem Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin’in heykelinin yer aldığı Bağdat’ın Firdevs Meydanı’nda artık İran’ın dini liderleri Humeyni ve Hamaney’in posterleri yer alıyor.