İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları ve kar yağışı nedeniyle Türk Hava Yolları (THY), iç ve dış hatlarda bazı seferlerini iptal ettiğini bildirdi.
Almanya Maliye Bakanı Scholz, ülkede Fransa'daki gibi 'sarı yelekliler' potansiyelinin bulunduğunu belirtti.
Endonezya'da 7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Kudüs Rum Ortodoks Kilisesi Patriği için işgal altındaki Batı Şeria'nın güneyindeki Beytüllahim'de bulunan Doğuş Kilisesi meydanında düzenlenen karşılama töreni protesto edildi.
İYİ Parti tarafından dün açıklanan 99 belediye başkan adayı arasında Denizli'den gösterilen isimler CHP'de krize neden oldu.
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, yerel seçimlere ilişkin yaptığı açıklamada, "Bu seçimin en kilit adımlarından birisi, belediye meclis üyelerinin tespitidir." dedi.
ABD’nin İsrail Büyükelçisi Friedman, ABD Başkanı Trump tarafından ilan edilmesi beklenen ve “Yüzyılın Anlaşması” projesi olarak bilinen “Orta Doğu Barış Planı'nın” ertelendi
Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, ABD savaş gemisi USS Cole'a 2000 yılında düzenlenen saldırının baş sorumlusunun öldürüldüğünü açıkladı.
Ramallah merkezli Rami El-Hamdallah hükümetinin Gazze Şeridi’ne yaptığını söylediği harcamalara Gazze'den yanıt geldi.
Sudan'ın başkenti Hartum’da polis, Devlet Başkanı Beşir’in istifası talebiyle gösteri düzenleyen kalabalığa göz yaşartıcı gazla müdahale etti.
Leyla Alaton'un paylaştığı, Ayasofya Camii'ndeki görüntüler kamuoyunda büyük tepkiye neden olmuştu. Konuyla ilgili açıklama yapan Alaton, kimseyi incitmek gibi bir niyetinin olmadığını
ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, 'THY, 60 yıl aradan sonra ilk kez yarın Ankara'dan Roma'ya uçuş gerçekleştirecek.' dedi.
İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, kişilerin sosyal medyada yaptığı hareketlerin hesabının 'ahirette sorulacağını' söyledi. Hatipoğlu, 'DM'den yürümenin çirkin bir hareket olduğu
HDP'nin 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde yedi Kürt partisiyle ittifak kararı aldığı öğrenildi.
Bazı temaslarda bulunmak üzere Kahramanmaraş'a gelen Suriye Türkmen Meclisi Başkanı Muhammed Vecih Cuma, "Türk yetkililer bizleri bizden çok daha düşünüyorlar" dedi.