Müslüman Kardeşler Teşkilatı'ndan (ihvan) yapılan yazılı açıklamada, Başsavcı Hişam Berekat'a düzenlenen bombalı saldırıdan sorumlu oldukları iddiasıyla muhalif 9 gencin idam edilme
Hakim savcı adaylığı mülakatına katılabilmek için yazılı sınavdan en az 70 puan alma şartı getirildi. Konuya ilişkin kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek, yasalaştı.
Türkiye'nin köklü otobüs firmalarından Ulusoy Seyahat'in marka hakkını alan ve konkordato başvurusu sonucu 3 ay mühlet verilen Ulusoy Ulaşım hakkında iflas kararı verildi.
İsrail'e ait bir savaş uçağı, Gazze'nin doğu sınırına saldırı düzenledi.
Türkiye'de ve KKTC'de Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okullarından eğitim gördükten sonra ameliyathane teknikeri olarak ünvan alan yaklaşık 15 bin kişi atama bekliyor. Atama bekleyen tekni
Marmara Bölgesi'nde meydana gelen deprem İstanbul, Çanakkale ve İzmir'de hissedildi. Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 5.5 olarak açıkladı.
CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, 'Beypazarı'na gelen turistlerin hepsi Ayaş'tan geçiyor. Oradan alışveriş yapıyor. Biz kentimizi zengin edeceğiz diye uğraşıyo
Metina, Hakurk ve Zap bölgelerine yönelik hava harekatında bölücü terör örgütü tarafından silah mevzi, barınak, sığınak ve mühimmat deposu olarak kullanılan hedefler imha edildi.
ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'in Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ‘gizli' bir şekilde arayarak S-400’den vazgeçirmeye çalıştığı yönündeki haberi değerlendiren Perendjiyev, Türkiye�
Rusya Devlet Başkanı Putin, ABD'yi, Orta Menzilli Nükleer Güçler Anlaşması'ndan çekildikten sonra Avrupa'da kısa ve orta menzilli füzeler konuşlandırmaması yönünde uyardı.
Vicdan Hareketi, Suriye hapishanelerinde bulunan kadın ve çocukların acilen özgürlüklerine kavuşturulmaları için Haliç Kongre Merkezi’nde 45 ülkeden aktivistlerin katılımıyla basın a�
İYİ Parti'den Mersin büyükşehir belediye başkan adayı olamayan Burhanettin Kocamaz'ın DP'den aday olacağı belirtildi.
Güney Kore Devlet Başkanı Moon Jae-in, nükleer silahların yok edilmesi sürecini hızlandırmaya yardımcı olmak için Kuzey Kore ile iş birliğine hazır olduklarını ifade etti.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, haftalık olağan basın toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın partileri için 'particik' tanımlamasına sert cevap verdi.
Ankara-Polatlı'daki Sakarya Kışlası'nda mühimmat patladığı ve 5 askerin yaralandığı bildirildi.