Mısır'da askeri darbe görevinden alıkonulan eski Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ve 24 kişinin yargılandığı "yargıya hakaret" davasının duruşması, 1 Ekim'e ertelendi.
Hava sıcaklıkları önümüzdeki birkaç gün boyunca mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi beklenirken, uzmanlardan vatandaşa önemli tavsiyeler geldi.
IŞİD’e karşı başlatılan operasyonların ardından Ankara’da sürpriz bir toplantı yapıldı. IŞİD ve Esed’e karşı savaşan 20 Türkmen tugayının temsilcisi MİT’in koordinasyonunda bi
Başbakan Ahmet Davutoğlu CNN International'da Christiane Amanpour'un sorularını yanıtladı. Başbakan "Operasyonlar HDP'ye karşı değil, PKK'ya karşı" dedi.
Siirt'te PKK/KCK sözde gençlik yapılanması YDG-H üyesi 2 kişi, uzun namlulu silahıyla birlikte yakalandı.
Erzurum'da bölücü terör örgütü üyeleri, asfaltlama çalışması yapan 7 iş makinesiyle gasbettikleri bir aracı yaktı.
Barzani, PKK'nın son günlerdeki terör eylemlerini ve Türkiye'nin örgüte yönelik sınır ötesi harekatına ilişkin gelişmeleri değerlendirdi.
Türkiye'nin PKK'ya karşı yürüttüğü operasyonlara tepki gösteren İngiliz Times gazetesi, "Tayyip Erdoğan derhal geri adım atsın" dedi.
Suriye’de PYD’nin Kürt hattı oluşturma çabaları ve giderek değişmekte olan bölgesel dengeler İran’ı kendi içindeki Kürtlere “sempatik” mesajlar vermeye itti.
Mersin'de Suruç saldırısı için düzenlenen izinsiz gösteride fırlatılan fişeğin isabet ettiği kişi, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Ankara, IŞİD'e ve PKK hedeflerine yönelik hava operasyonlarının ardından NATO'yu toplantıya davet etti.
Bakanlıklar, belediyeler sivil toplum kuruluşları, İŞKUR ve şirketler bir araya geldi. Kadınlar maaş da alacakları kurslara gidecek, Turkcell ve THY gibi şirketlerde işe yerleştirilecek
Devletin zirvesinden terör örgütleri IŞİD ve PKK'ya karşı yapılan operasyonlarda "Sonuna kadar gidelim" kararı çıktı, Kandil karartma yaptı.
Son günlerde yaşanan terör eylemleri ve saldırıların ardından sınır ötesi harekatın gerçekleşmesi, çözüm sürecinin devamına ilişkin endişeleri artırdı.
ABD'de, bebeklere özel taşıma araçları tasarlayan Evenflo firması, son zamanlarda bebeklerin arabanın içinde unutularak havasızlıktan ölmesini engelleyecek bir bebek koltuğu üretti.