Kürt sorununu yakından izleyen uzmanlardan, Dicle Üniversitesi öğretim üyesi Vahap Coşkun, Türkiye’de yeniden başlayan çatışmalardan bir sonuç alınmayacağını ve bunun kırk yıllık
Suriyeli muhalifler, Türkiye'nin harekete geçmesiyle mevcut tablonun değişebileceği görüşünde. Halep Askeri Meclis Başkanı General Zahir Sakit, IŞİD'in Halep'in kuzeyinden çıkarılması
3 ay önce "Türk ordusuna ve devletine silah sıkıldığı gün ben yokum" diyen HDP'li vekil Celal Doğan, "Partim barışın yanında" dedi.
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde adliye ve polis lojmanlarına roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Diyarbakır'da da Dicle Emniyet Müdürlüğü'ne roket atıldı.
Irak, Türkiye'nin PKK hedeflerine yönelik Irak'ın kuzeyinde düzenlediği hava operasyonlarını, "olayı tırmandırma ve egemenliğe saldırı" şeklinde niteledi.
Havayolu bilet ücret detaylarına tam, şeffaf ve sürekli erişiminin sağlanmasına yönelik düzenlemeye gidildi.
Meksika’nın güneyindeki Guerrero eyaletinde 27 Eylül’de kaçırılan 43 öğrenciyi bulmak için son 10 ayda yürütülen çalışmalarda 60 toplu mezarda 129 kişinin cesedinin bulunduğu bildir
Afrika dünyanın işlenmemiş son pazarı olarak kabul ediliyor. Kıta ülkeleri mevcut 943 milyon nüfusu için yıllık 500 milyar dolarlık ithalat gerçekleştiriyor. İthalatın tamamına yakın
İşgalci-terörist devlet İsrail’in Filistin halkı üzerinde estirdiği terör ve baskı politikası sürüyor. İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu dün de bir Filistinli daha hayatını
PKK'nın kamplarına yönelik 6. hava harekatı başladı. Bugüne kadarki en büyük hava operasyonu olduğu düşünülüyor.
Sisi cuntasının darbe karşıtı sivil halka karşı giriştiği katliamın ikinci yıl dönümü yaklaşırken, 'Rabia Story' isimli platform çalışmalarını hızlandırdı.
Irak 1980'li yıllarda İran-Irak savaşında hayatını kaybeden 76 İranlı askerin kemiklerinin ülkelerine teslim edildiğini açıkladı.
2015 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) A Grubu ve Öğretmenlik ile Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) sınav sonuçları açıklandı.
24 Temmuz gecesi Türkiye Suriye’de DAEŞ, Irak’ta PKK terör örgütlerine sınır ötesi askeri operasyonlar düzenledi. Eş zamanlı olarak da emniyet 34 ilde DAEŞ, PKK, YDGH, DHKPC, MKLP, FETÖ
Mehmet Murat Pösteki, muhtemel bir erken seçimde HDP’nin baraj sorunu yaşayacağını söyleyerek, 3 partili bir Meclis’in ortaya çıkma ihtimali yüksek’ dedi.