Dışişleri Müsteşarı Sinirlioğlu ve MİT Müsteşarı Fidan'ın Bağdat'a yaptıkları ziyaretle ilgili Başbakanlıktan açıklama geldi. Açıklamaya göre, Türk askerinin faaliyetleri sürec
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 'Bu hendeklerin her birisi tek tek yok edilecek, bu hendekleri kazanların hepsi bulunup yargının önüne çıkarılacak” dedi.
Brent petrolün varil fiyatı, 38,88 dolarla 31 Aralık 2008 tarihinden bu yana gördüğü en düşük seviyeye geriledi.
Rus muhalif siyasetçi ve eski satranç şampiyonu Kasparov, 'Putin Türkiye'ye karşı attığı adımların zararı Rusya'nın kendisinedir' dedi.
Iraklı Şii lider Ayetullah Ali Sistani isim vermeden Türkiye'nin Musul'daki askerlerini eleştirdi.
Rusya Devlet Başkanı Putin, 'Suriye'de bulunan Rus askerlerine çevredeki her tehdidi yok etmelerini emrediyorum' dedi.
Sınır ihlâli yapan Rus uçağının düşürülmesiyle gerilen Ankara-Moskova ilişkilerini değerlendiren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ''Rusya, uçağın düşürülmesinden sonra he
Kara sınırları ve Jandarma sorumluluk bölgelerinde alınan etkili tedbirler sonucunda, IŞİD Terör Örgütü mensubu teröristlerden yakalananların sayısında önemli ölçüde artış gözlen
"Asrın güreşçisi" unvanı bulunan Hamza Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı görevine atandı.
Türkiye'nin sınır ihlali gerekçesiyle düşürdüğü SU-24 tipi uçağın karakutusunu Kremlin'de medyaya gösteren Vladimir Putin'in, Rus yetkililerle birlikte karakutuyu incelemek üzere yabanc
İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alınan Eski Today's Zaman Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş serbest bırakıldı.
Suriye'de, Rus ordusuna ait savaş uçaklarının, Halep'in kuzeyinde muhaliflerin terör örgütü DAİŞ ve PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD ile olan cephe hattına saldırdığı bildirildi.
'Paralel yapı' kapsamında 10 ilde operasyon başlatıldı. Gözaltına alınanlar arasında AK Parti eski milletvekili İlhan İşbilen'de var.
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Twitter'a 150 bin TL para cezası kesti. Gerekçe olarak mahkeme kararlarına uyulmaması gösterildi.
Suudi Arabistan'ın, Suriye'de güvenlik, istikrar ve adaleti sağlamayı ve ülkenin güvenli ve istikrarlı hale gelmesini önemsediği bildirildi.