Paralel yapının tepe yönetiminden 73 kişiye yönelik operasyonda firar eden isimlere Fetullah Gülen’in “ülkeyi terk edin” talimatı verdiği ortaya çıktı. 17-25 Aralık darbe girişimi ba�
MHP'de Bahçeli'yi devirmek için ilk başta tüzüğü değiştirmek isteyen Akşener, Aydın ve Oğan'a 300 imzayla tüzük değiştirme yolu açıldı.
Kenan Sofuoğlu sosyal medyadan verdiği mesajla herkesi duygulandırdı.
4 Aralık'ta füze göstererek Boğaz'dan geçen Caesar Kunikov isimli Rus savaş gemisi Çanakkale Boğazı'ndan geçerek Marmara Denizi'ne açıldı.
Sur'da dinsiz PKK'lı teröristler duvarlara çirkin hakaretler içeren yazılar yazdı.
Beyaz Saray'ın önünde günler öncesinden duyurusu yapılan ve Kur'an yakmayla sonuçlanacak gösteriye katılan 6-7 kişiyi geçmedi..
Karın ağrısıyla hastaneye kaldırılan ve verilen serumun cilt altı dokusuna zarar verdiği anlaşılan çocuğun kolu kesildi.
Irak'ta Türk bayrağını yakan grup arasında PKK sempatizanları da yer aldı.
Almanya'nın Hamburg şehrinde bulunan Facebook'un merkezine saldırı yapıldı.
HDP, bölgede ve Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yaşananlara dikkat çekmek için, salı günkü grup toplantısını Diyarbakır’da yapma kararı aldı.
Irak Cumhurbaşkanı yardımcısı Nuri El Maliki, Türkiye'nin IŞİD'den petrol aldığını, Ankara'nın bunun karşılığında örgüte araç ve silah verdiğini iddia etti.
TÜSODER Enerji Komisyonu Başkanı Akbal, doğalgaz ve elektrik tasarrufu sağlayacak önerilerde bulundu. Akbal, "Evde yaşayanlar ayrı ayrı odalara dağılıp enerji sarfiyatına meydan vermemeli
Diyarbakır'da basın açıklaması yapmak için toplanan HDP ve DBP'li gruba bir kadın, "Biz Müslümanız nasıl Kur'an yakıyoruz, cami yıkıyoruz" diyerek tepki gösterdi.
Rusya’nın nükleer bir savaşa yönelik hazırlıklarını artırdığı iddia edildi.
Forbes dergisinde bir makale kaleme alan Lauren Thompson, Rusya'nın Baltık ülkelerini istemisi halinde, bölgeyi 2-3 günde ele geçirebileceğini yazdı.