Diyarbakır'ın Lice ve Kulp ilçelerine bağlı 17 kırsal mahalle ile 52 mezrada sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
Uluslararası toplum, dünyada en fazla sığınmacıya ev sahipliği yapan Türkiye'nin politikalarını "benzersiz bir cömertlik" olarak nitelendirdi.
Suriyeli sığınmacılar için yardım toplanması amacıyla 70 ülkenin yanı sıra ondan fazla yardım kuruluşu Belçika'nın başkenti Brüksel'de bir araya geldi.
Amerikan haber sitesi 'Business Insider', Rusya'nın nükleer savaş başlıklı insansız sualtı aracının, ABD'nin tüm sahil şeridini yok edebileceğini iddia etti. Buna göre 100 metre yüksekl
Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, yapay zeka alanındaki Ar-Ge programlarına 2020 yılına kadar 1,5 milyar euro yatırım yapılacağını bildirdi.
Cumhuriyet Gazetesi yönetici ve yazarları hakkında açılan davada karar açıklandı. Akın Atalay'ı, "terör örgütüne üye olmamakla birlikte yardım etme" suçundan 7 yıl 13 ay 15 gün hapi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran'da yapılacak seçimleri değerlendirdi ve Türkiye'nin adalet konusunda da çok daha iyi bir döneme girdiğini söyledi.
Gümrük ve Ticaret bakanı Tüfenkci, "OHAL çok tartışılıyor. OHAL’in iş yaşamına, iş dünyasına engel olduğuna dair bir örnek yok" dedi.
Karaman’da, okulda buldukları cıvayla temas eden 8 öğrenci zehirlenme şüphesiyle Ankara’ya sevk edildi. Adana’dan gelen AFAD ekipleri özel kıyafetleriyle okulda ve çocukların evlerinde in
TCDD, İstanbul sınırlarındaki demiryolu hatları ve istasyonlarda ilaçlama yapılacağını duyurdu. Vatandaşları 10 gün boyunca ilaçlama sahalarına yaklaşmamaları istendi.
SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Erdoğan, 10 maddelik uyum paketini onayladı.
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı'nın düzenlediği Erbakan Ödülleri törenini Erbakan Vakfı, "Siyasi şov" olarak niteledi.
CHP Grubu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na ittifak ve aday belirleme yetkisi verdi.
İsviçre Devlet Ekonomi Sekreterliği, Suriye'ye yasaklı kimyasal madde ihracatını doğruladı.
İran’da düşen 11 kişinin hayatını kaybettiği Başaran Holding’e ait TC-TRB tescilli Challenger 604 tipi uçağın kaza ön raporundaki bilgilere göre pilotlar uçağı kurtarmak için 51 kez