Halep Üniversitesi'nde akedemisyenlik yaparken iç savaş nedeniyle Türkiye'ye sığınan Rana Safaa Sayah, aynı görevini Türkiye'de de yapmak istiyor; ancak izni yok. Sayah, yurt dışına çık
Suriye'deki çatışmaların sonlandırılması için yapılan görüşmelerin devamı bugün New York'ta yapılacak. Uygulanabilir bir formülün halen bulunamadığı görüşmeler öncesinde, ABD'd
Esed, Suriyeli muhaliflerin Türkiye sınırı ve Halep arasındaki stratejik koridorunu kapatmak için yeni bir cephe açarak çift yönlü saldırı hazırlığı yapıyor.
Yemen Halk Direniş Güçleri'nin (HDG) Yemen'in kuzeyindeki Cevf vilayeti'nin merkezi Hazm şehrini Husilerden geri aldığı bildirildi.
Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için sürdürülen operasyonlarda bugün PKK'lıların roketatarlı
Paris'teki 13 Kasım'da düzenlenen terör saldırıları sonrası ilan edilen olağanüstü hal kapsamında Müslümanlara düzenlenen operasyonlar yargıya taşınıyor.
Diyarbakır’ın merkez Yenişehir ilçesinden Sur ilçesine yürümek isteyen gruba polisin müdahalesi sonucu 2'si Rusya asıllı olmak üzere bir çok kişi gözaltına alındı.
Tunuslu seyyar satıcı Muhammed Buazizi beş yıl önce kendisini yakarak birçok Arap ülkesinde halk hareketlerini başlattı ancak iktidarlar değişse de ülkelerdeki karışıklıklar bitmedi.
ABD'li muhalif yönetmen Michael Moore, New York’taki Trump Tower’ın önüne giderek “Hepimiz Müslümanız” yazılı bir pankart açtı. Moore, herkesi #WeAreAllMuslim (Hepimiz Müslümanız) et
Silopi ve Cizre'de PKK'ya yönelik operasyonlar sonucunda 23 PKK'lının etkisiz hale getirildiği bildirildi.
Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, Avrupa Birliği’nin yaşadığı zorlukları aşamaması halinde uzun süre hayatta kalamayabileceğini söyledi.
Diyarbakır'da teröristler, karakolun yanında hazır bekletilen Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı'nın (TOMA) altına piknik tüpünün içerisine yerleştirilmiş yüksek tahrip gücü olan bomba
Sokağa çıkma yasağının devam ettiği Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, PKK yaşanan çatışmalardan dolayı evlerini terk eden halkın evlerine bomba yerleştirdiği belirlendi.
MHP'li Halaçoğlu, Ayasofya'nın cami olması için kanun teklifi verdi.
Kilis'in karşısında IŞİD denetiminde olan Suriye'nin 3 köyü şiddetli çatışmaların ardından muhaliflerin kontrolüne geçti.