16 Nisan halk oylamasının ardından provokatörler sokağa indi.
‘Anlamlı bir evet’ için yola çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve 'Evet' cephesi genel sonuç olarak istediğini aldı, halk ‘Başkanlık sistemine evet’ dedi ancak oy oranı 'Evet' cephesinin be
Anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasında sayım işlemlerinin sona erdiği 21 cezaevinde tutukluların çoğunluğu "hayır" oyu verdi.
Halkların Demokratik Partisi, referandumda oy kullanılan sandıkların 3'te 2'sine itiraz edeceklerini açıkladı
MHP'nin muhaliflerinden Meral Akşener, referandum ile ilgili ilk açıklamasını yaptı.
Anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasında saat 19.40 itibarıyla 'evet' oylarının en yüksek çıktığı il yüzde 81,79 ile Bayburt olurken, en yüksek 'hayır' oyu ise yüzde 80,07 ile
FETÖ/PDY terör örgütü ele başı Fetullah Gülen'in doğduğu eski adı Korucuk olan Şehit Burak Karakoç Mahallesi'nde seçmenlerin çoğunluğu 'evet' dedi.
16 Nisan halk oylamasının ilk sonuçlarıyla birlikte Fatih Portakal'ın yüz ifadesi sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor.
YSK, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasında oy verme işleminin tüm seçim çevrelerinde sona erdiği anlaşıldığından yayın yasağını saat 18.01 itibarıyla kaldırdı
Anayasa değişikliği ile Türkiye'nin yönetim sistemi için 16 Nisan'da halk oylamasına gidildi. 81 ilde oy verme işlemi sona erdi, oylar sayılıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'da oyunu kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "Bu referandum sıradan bir halk oylaması değil. Yeni yönetim sisteminin, değ
Manisa'nın Demirci ilçesinde 12 seçmeni bulunan Kayranokçular Mahallesi'nde oy kullanma işlemi tamamlandı.
Anayasa değişikliği ile Türkiye'nin yönetim sistemi için bugün 7. kez halk oylamasına gidiliyor... İşte 18 maddelik paketin ayrıntıları...
Anayasa değişikliğinin halk oyuna sunulmasına yönelik siyasi partilerin propaganda dönemi saat 18.00'de sona erdi ve yayın yasakları başladı.
Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, bugünkü köşesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın referandumdan 'Evet' çıkması halinde balkon konuşması yapmayacağını yazdı.