Tamer Korkmaz, emekliye ayrılması beklenen Kenan Evren’in Genelkurmay Başkanı olmasının “Piyango” gibi görünse de, aslında “Derin bir tasarım” olduğunu söyledi ve ABD-NATO ekseninde y
Türkiye'de son bir yılda karkas etin fiyatı yüzde 27 oranında artış gösterdi. Karkas et fiyatlarının dünya genelinde de yükseldiği belirtiliyor
İran Genelkurmay Başkan Yardımcısı Cezayiri, Yemen ile ilgili açıklamasında 'Soğuk kanlılığımızın sınırı var' dedi. Suriye'deki olaylara da değinen Cezayiri, Türkiye'yi suçladı.
BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'şerefsiz' söylemine cevap verdi.
Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın kutlandığı 19 Mayıs günü okullara ve resmi kurumlara tatil olacak.
DSP Genel Başkanı Masum Türker, 7 Haziran genel seçimleriyle alakalı olarak barajı aşacak parti sayısı tahminini açıkladı.
Ergenekon Davası sanıklarından Sami Hoştan tedavi gördüğü hastanede dün gece yaşamını yitirdi.
12 Eylül 1980 darbesinin mimarı 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren için ilk tören Genelkurmay Başkanlığı’nda düzenlendi. Camideki törende ise gerilim yaşandı.
Birleşik Krallık'ta geçen hafta yapılan genel seçimde İngiliz parlamentosuna 8'i kadın toplam 13 Müslüman milletvekili girdi.
Terör örgütü PKK’nın güdümünde siyaset yapmakla suçlanan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş son zamanlarda sağ-sol çatışmalarının yeniden körüklenmeye çalışıldığı ü
7 Haziran milletvekili genel seçimlerinde reklamcı Ali Taran ve Amerikan Benenson Strateji Group ile anlaşan CHP’nin gözünü MHP’nin oylarına diktiği ortaya çıktı.
Hükümet'i hedef alan Gezi Kalkışmasında en ön saflarda yer alan Zakkum grubu AK Partili Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından adeta ödüllendirildi! Çapulcu Zakkum, 19 Mayıs'ta Belediy
Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçleri sözcüsü Tuğgeneral Ahmed Asiri, önceki akşamdan bu yana haber alınamayan Fas'a ait F-16 savaş uçağının düştüğünü açıkladı.
"Haramlarla Mücadele Et" sloganı ile müstehcen içerikli afişlere karşı kampanya yürüten İslâmî Gençlik Hareketi, bilboardlardaki tüm müstehcen afişlerin üzerini kapatıp Nur Sûresi 3
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim mitingleri için Çorum ve Amasya'daydı. Kılıçdaroğlu, ezan okunduğu sırada partililerle birlikte 'alkış eylemi' yaptı.