Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ı kabul etti.
Sudan Genelkurmay Başkanı İmadeddin Mustafa Adevi, Afrika Birliği Barış ve Güvenlik Komiseri İsmail eş-Şarkavi ile Addis Ababa'da bir araya geldi.
TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu, 'TBMM’de abdest lavabolu makam odası' tartışmasıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Söz konusu divan odası yapılan tadilatın görüntülene
Genel Kurul Salonu'nun arkasında bulunan ve değişikliğe uğrayan odaların görüntülerinin basında yer alması tartışmaya neden oldu. TBMM Başkanvekili Bahçekapılı sert tepki verdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüştü.
“Sine-i Millet Platformu” bir bildiri yayımladı. “Bir savunma hattı oluşturmak için erdemli, bölüşümcü ve eşitlikçi bir hareket olarak yola çıkıyoruz” ifadelerine yer verilen bildir
MHP Lideri'nin 2019 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek olacaklarını açıklaması Yunan basınında da geniş yer buldu.
Şırnak eski Milletvekili Hasip Kaplan, HDP Genel Başkanlığı konusunda ırkçı bir tweet attı. Kaplan'ın provokasyon kokan tweeti tepki çekti.
Zeytune Araştırma ve Danışma Merkezi, yayımladığı bir raporla Filistinlilerin dünya genelindeki toplam nüfusunun 13,5 milyona ulaştığını duyurdu.
Muhaliflerin müzakere heyeti, New York'ta BM Genel Sekreteri Guterres ile görüştü. Görüşme sonrası yazılı açıklama yapıldı.
NATO eski Genel Sekreteri De Hoop Scheffer, NATO'nun hamlelerini eleştirirken, Rusya'nın kırmızı çizgilerine saygı gösterilmesi gerektiğini belirtti.
Yeni Şafak ve TV Net Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, kapatma davası, MİT krizi, gezi olayları, 17-25 Aralık kumpası, hendek kalkışması ve 15 Temmuz darbe girişimi ile başaramayan
FETÖ üyesi olduğunu söyleyerek Ankara Emniyet Müdürlüğüne teslim olan, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler'in koruma subayı yüzbaşı Burak Akın'ın ifadesi ortaya çıktı.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan partisinin grup toplantısında konuşuyor!
Türkiye genelinde on binlerce kişiden para toplayan Çiftlik Bank, yeni üye alımını durdurdu. Yapılan açıklamada, üye alımının yönetim kurulu kararı ile alındığı belirtildi.