Tunceli'de sabah saatlerinde özel harekat polislerine yönelik yapılan bombalı araç saldırısı sonrasında, bir saldırı haberi de Kars'tan geldi. Kars’ın Sarıkamış ilçesinde askeri perso
2012 yılının ortalarında yayın hayatına başlayan Demokratik Modernite dergisi Kürt siyasî hareketinin gündeminde “demokratik ulus çoklu kimliği” üst başlığı etrafında nelerin günd
Mısır'da aralarında İhvan'ın önde gelen isimlerinin de bulunduğu 250 kişi hakkında 25'er yıl hapis cezası verildi.
Suriye'de, muhalifler kendi denetimi altında tuttukları bölgelerde Suriye lirası ile birlikte Türk lirası kullanma kararına vardılar.
İran Dışişleri Bakanı Zarif'in çeşitli konuları görüşmek üzere Ankara'ya gelmesi bekleniyordu; ancak ziyaretin ertelendiği öğrenildi. Zarif'in bugün Beyrut'a gideceği öğrenildi.
Meteoroloji Genel Müdürülüğü'nün son verilerine göre İstanbul ve Ege Bölgesi'nde şiddetli yağış bekleniyor.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden, Sultanbeyli Fatih Polis Merkezi’ne yönelik bombalı saldırıya ilişkin açıklama geldi.
Yarın Ankara’ya kritik ziyarette bulunacak İran Dışişleri Başkanı Zarif’in çantasında yeni Suriye planı olacak. İran’ın Şam, Lazkiye ve Tartus’un Esed rejiminde kalmasını, muhalifle
Mesut Barzani'nin PKK'ya yaptığı, "Kürt bölgesiden çıkın" çağrısının ardından peşmergeden de benzer bir açıklama geldi
Estonya meclisinde ülkeye gelen mülteciler için burka giyme yasağı yasa tasarısı mecliste tartışılıyor
Exeter Üniversitesi araştırmacıları, fotoğrafları işleyerek hayvanların gözünden gösteren yazılım geliştirdi. Yazılım bedava olarak indirilebiliyor.
Yunanistan Başbakanı Çipras, Yunanistan'a gelen göçmenler konusunda Türkiye ile işbirliği yapmaları gerektiğini söyledi.
90’lardaki kurtarılmış alan stratejisini tekrar hayata geçirmeye çalışan PKK, güvenlik güçlerinin girişini engellemek için Silopi’ye hendek kazdı. Örgüt, hendekleri kapatmaya gelen po
Türkiye'nin dikkatini Kürt sorunu ve Suriye’nin kuzeyindeki gelişmelere odaklandırdığı bir süreçte, Atina ve Kahire kritik bir adım attı.
Myanmar'da kasımda yapılacak seçimlerde isyancıların kontrolü altındaki bazı bölgeler, seçime katılmayacak