Ankara-Aksaray otoyolunda otobüs kaza yaptı. Yolun 45. kilometresinde meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü çok sayıda kişi de yaralandı.
Bakan Fakıbaba, özelleştirme ihalesine alınan Bor Şeker Fabrikasına ilişkin, "Şeker fabrikasına gelince, özelleştirmenin çiftçi kardeşlerimize bir zararı olmayacak. Buna inanarak söyl�
İngiltere Başbakanı Theresa May, çifte ajan Sergey Skripal'in zehirlenmesi soruşturmasıyla ilgili olarak Fransa Cumhurbaşkanı Emanuel Macron ve Almanya Başbakanı Angela Merkel'i bilgilendird
Yeni Şafak gazetesi yazarı Ahmet Ulusoy, gelişen teknoloji karşısında artacağı düşünülen işsizlik kaygısını köşesine taşıdı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Trump arasında geçen telefon görüşmesine ilişkin Beyaz Saray'dan açıklama geldi.
Canikli, 'Afrin'de TSK'nin operasyonunda bir sivil zayiat meydana geldi, sivil insanlar hayatını kaybetti.' diyemiyor. Bu zor bir olaydır. Onun için dünyada böyle bir ordu yok.' dedi.
TSK ve ÖSO, Afrin'in Baay, Kafer Nabu, Başufah ve Burj Haydar köylerini teröristlerden temizledi.
5 yıl önce Halep'teki bombalı saldırıda annesini kaybeden 6 yaşındaki Ali'nin çocukluğu, geldikleri İzmir'de babasının atık kağıt toplama aracında geçiyor...
Zeytin Dalı Harekatı'yla TSK ve ÖSO'dan darbe yiyen YPG/PYD/PKK oluşumlarına bir tokat da Rusya'dan geldi. Moskova ilk kez YPG için terörist ifadesini kullandı.
Türkiye'nin Rusya'dan satın almak için anlaşma imzaladığı S-400 füze savunma sistemlerine karşı Washington yönetimi kendi teklifini Ankara'ya sunacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin'den gelen yağma haberlerine ilişkin 'ÖSO'nun bazı gruplarında ganimet anlayışı var, hemen müdahale edildi' dedi.
Aydın Doğan'ın tüm medya grubunu Demirören Medya Grubu'na sattığı haberi Doğan Medya Center'a bomba gibi düştü.
İsrail'in 2007'de Suriye'ye düzenlediği bir saldırıyla ilgili ''Nükleer reaktörü yok ettik'' açıklamasının ardından Başbakan Benyamin Netanyahu aynı politikayı sürdürdüklerini duyur
Afrin'in teröristlerden temizlenmesi Almanya Başbakanı Angela Merkel'i rahatsız etti.
Hollanda Başbakanı Mark Rutte, Afrin konusunda Türkiye'yi kınamak istediklerini ancak AB ve NATO üyelerinden destek gelmediğini söyledi.