Star Gazetesi yazarı Selahaddin E. Çakırgil ABD - Rusya çekişmesinin Türkiye etkilerini kaleme aldı.
Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ortadoğu'daki Türkiye karşıtı blokun asıl niyetlerini kaleme aldı.
Beşşar Esed rejimi, ablukadaki Doğu Guta'da klor gazı içerikli kimyasal silah saldırısı düzenledi. Çoğu kadın ve çocuk, 30 sivil gazdan etkilendi.
Milliyet gazetesi yazarı Serpil Çevikcan hükümetin üzerinde çalıştığı "İstismarı Önleme Tasarısını" Sema Ramazanoğlu ile konuştu.
Sabah Gazetesi yazarı Burhaneddin Duran muhalefetin içinde bulunduğu üç paradoksu kaleme aldı.
Karar Gazetesi yazarı Akif Beki Şehit Abdullah Talha Koç'un yaşadıklarını kaleme aldı.
Uluslararası Filistin Halkının Haklarına Destek Komitesi üyesi Halef, "İsrail hükümeti, son yıllarda uluslararası normlara aykırı olarak tutsaklara işkence yapmayı hiç durdurmadı" aç�
Türkiye sınırını geçerek girdikleri askeri yasak bölgede yakalandıktan sonra geçtiğimiz Cuma günü tutuklanan iki Yunan askerin avukatları, tutuklanmalarına itiraz etmek ve tahliyelerini
Gazeteci - Yazar Adem Özköse ile son dönemde medyada meydana gelen değişimleri ve yeni bir Türkiye hayalini konuştuk. Geleceğimiz için gençlere önemli görevler düştüğünü belirten Öz
Karar Gazetesi Yazarı Yıldıray Oğur bilgi yoğunluğu arasında gerçek habere nasıl ulaşılacağı meselesini irdeledi.
Milli Gazete yazarı Ali Haydar Haksal unutulmaya yüz tutmuş değerleri kaleme aldı.
Star Gazetesi Yazarı Selahattin E. Çakırgil son dönemin popüler dizi Payi-i Taht: Abdülhamit dizisini kaleme aldı.
Karar Gazetesi yazarı Hakan Albayrak, Mauritius anılarını kaleme aldı.
İsrail'e ait tarım uçakları, Gazze sınırındaki arazilere içeriği bilinmeyen kimyasal ilaçlar püskürtmeye başladı.
Raco beldesindeki bin 83 rakımlı Kel Tepe bölgesindeki saldırıda ayağından ve dizinden yaralanan Uzman Çavuş Alper Çalın arkadaşlarının kahramanca savaşarak şehit olduğunu söyledi.