Nevşehir'de oturan Afgan ailenin 2 çocuğu, evlerinde boğazları kesilerek öldürüldü. 2 çocuğunun amcaları tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü iddia edildi
Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan hakkında New York Güney Bölgesi Başsavcılığı tarafından dava açıldı.
90 yaşında hayatını kaybeden ünlü sosyolog ve siyaset bilimci Profesör Doktor Şerif Mardin, İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Almanya'nın, Türkiye'nin planlanmış Gümrük Birliği güncellemesini engellemeye hakkı bulunmadığını açıkladı.
Kültepe Kaniş/Karum Höyüğü'ndeki kazı çalışmalarında gün yüzüne çıkartılan kil tabletler ışığında, Anadolu'nun ilk okur yazarının Kayseri'den çıktığı tespit edildi.
Emekli Oramiral Nusret Güner, Rusya ve ABD’nin Kırım’ın işgalinin tanınması karşılığı Kürdistan’ın kurulmasında anlaşacaklarını açıkladı.
Azerbaycan, ülkenin kara para aklama ve yolsuzluğun merkezi haline geldiği suçlamasına tepki gösterdi.
Güneş'te 2008'den bu yana kaydedilen en güçlü fırtınanın yaşandığı belirlendi.
Facebook, sahibi olduğu WhatsApp uygulamasında kurumsal hesapları paralı hale getiren yeni bir güncellemeyi test ediyor. Whatsapp Operasyon Direktörü Matt Idema, büyük girişimcilere sağlad�
ABD, 1970’lere kadar dünya hegemonyasını taşıdı. Yani 1945’te başlayan 20.Asır- Hobsbawn’a göre kısa yüzyıl- bu târihten itibâren alârm vermeye başladı. Kestirmeden söyleyecek olu
ABD Başkanı Trump:- (Kuzey Kore'ye karşı askeri seçenek) 'Kesinlikle bu ilk seçeneğimiz değil ancak neler olacağını göreceğiz'- 'Çin Devlet Başkanı Şi bir şeyler yapmak istiyor. Anca
Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı Genel Müdürlüğüne Abdülkadir Çay atandı.
Bodrum Belediye Başkanı Kocadon, "Kurban Bayramı tatilini de kapsayan son 15 günlük süreçte Bodrum'da 1,5 milyonun üzerinde misafir ağırladık." dedi.
Anamuhalefetin şu andaki dilinin terör örgütünün dili ile aynı olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tavırlar aynı. Benim milletim bunu yutar mı?" dedi.
Muğla'nın Datça ilçesindeki evinde 3 Eylül'de hayatını kaybeden 71 yaşındaki gazeteci yazar Yurdakul için Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde öğle namazının ardından, cenaze töreni düzenlen