Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde terör örgütüne yardım ve yataklık yaptıkları belirlenen 3 kişi gözaltına alındı.
Tacikistan'da gözaltına alınan İHH Yönetim Kurulu ve Hukukçular Derneği üyesi Gülden Sönmez ve beraberindekiler Türkiye'ye geldi.
Tüm dünyanın gözü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden arasında bugün İstanbul'da gerçekleşecek görüşmeye odaklandı.
Tacikastan'da gözaltına alınan Gülden Sönmez ve beraberindeki heyet Türkiye'nin girişimleri sonucunda serbest bıraklıdı
acikistan'da tutuklu bulunan hukukçu ve gazetecilere yönelik hak ihlallerini incelemek üzere Tacikistan'ın başkenti Duşanbe'ye gelen Türk avukatlar Gülden Sönmez, Emine Yıldırım ile tercü
Kimi uzun yıllardır ve hemen hepsi gözümüzün önünde berbat hâllerde duran tarihî çeşmelerimiz milyonlarca insanın yaşadığı bir şehirde, kimse yaşamıyormuş gibi metrukler.
Başbakanlık İnsan Hakları Kurulu Üyesi ve IHH İnsani Yardim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Gülden Sönmez insan hakları ihlallerini yerinden incelemek icin gittiği Tacikistan'da gözalt
Başbakan Davutoğlu ile ortak basın açıklaması yapan Almanya Başbakanı Merkel, “Türkiye ve Yunanistan’ın insan kaçakçılığına göz yummaması gerekmekte. Yasadışı göç, yasal göç
Meclis'te bugün HDP Grup Önerisi görüşmelerinde AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz ile HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken arasında gergin anlar yaşandı.
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'de rejimin varil bombalı saldırısında yaralanan babası için 'Gözlerimi alıp babama verin'' diyen 5 yaşındaki Gözyaşı'nın feryadına sessiz kalmadı.
Ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio, "Geleceğimiz için petrol endüstrisinin açgözlülüğüne daha fazla göz yumamayız. Artık yeter!.." diye konuştu
Terör örgütü üyelerince basılan sahte paraları piyasaya sürerek örgüte finansal destek sağladığı iddia edilen iki kişi gözaltına alındı.
Sultanahmet Meydanı’nda gerçekleştirilen bombalı saldırıya ilişkin gözaltına alınan 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
İran'ın dini lideri Hamaney, ABD'li denizcilerin gözaltına alınmasıyla ilgili Devrim Muhafızlarına teşekkür edip "Doğru şeyi yaptılar" dedi.
Çatışmanın kuralları ve araçları tamamen değişirken, sadece stratejik düşünce ve silahlanma planlarını değil, aynı zamanda eğitim programları ve planlarını da yeniden gözden geçi