Çanakkale'nin Biga ilçesinde, sosyal medya hesabından terör örgütü PKK propagandası yaptığı iddia edilen zanlı yakalandı.
Halep'teki kuşatmadan kurtulan ve ayağından yaralı olan Assef ve, 'Bulunduğumuz bölgede kan ve gözyaşından başka birşey yoktu. Halep'te Esed, insanları istediği gibi öldürüyor.' dedi.
FETÖ'nün TSK'daki yapılanmasına yönelik bugüne kadar ki en büyük temizlik operasyonu başlatıldı.
Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden Prof. Dr. Ramazan Gözen Suriye’deki iç savaş ve insanlık dramını kaleme aldı.
HDP Aydın İl Başkanı 57 yaşındaki Tamis Akpınar, Kuşadası'nda gözaltına alındı.
Patlama haberini hem Suriye resmi yayın organları hem de Londra merkezli Suriye İnsan Hakları Gözlem Örgütü duyurdu.
İstanbul Ümraniye'de, sosyal medya paylaşımlarında terör örgütü PKK/KCK'nın propagandasını yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan kadın öğretmen, tutuklandı.
El Bab'da DAEŞ'in hain saldırısında yaralanan Uzman Onbaşı Abdulkadir Dirmilli, "Bir gözü kaybettiysek diğeri bize yeter" dedi.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen bir soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan, HDP Diyarbakır Milletvekili Nimetullah Erdoğmuş, Ankara'da gözaltına alındı.
Dünyanın gözü önünde 6 kilometrekarelik alanda hayatta kalmaya çalışan binlerce Halepli’nin kurtarılması amacıyla Türkiye ve Rusya’nın arabuluculuğunda sağlanan ateşkes, İran deste
Sosyal medya üzerinden devlet büyüklerine hakaret ettiği sebebiyle gözaltına alınan Hüsnü Mahalli, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
Amed Sportif Faaliyetler Kulüp Genel Sekreteri Nesih Aktepe, Fenerbahçe ile 1- 1 biten maçın ardından futbolcuları Mehmet Sıddık İstemi ve Mansur Çalar'ın gözaltına alındığını iddia
Sosyal medya üzerinden devlet büyüklerine hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan gazeteci Hüsnü Mahalli, savcılık sorgusunun ardından tutuklanma talebiyle hakimliğe sevk edildi.
İHH öncülüğünde “Halep’e Yol Açın” konvoyu önceki gün, Halep'ten tahliye edilenleri karşılamak için Cilvegözü Sınır kapısına yaklaştı.
Beşiktaş'ta 44 vatan evladının şehit düştüğü alçak saldırı sonrası Sultangazi Çok Programlı Lisesi’nde PKK marşı ve terörist başı Abdullah Öcalan lehine sloganlar atarak ‘halay