Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye'nin bütün imkanlarıyla Libya'nın yanında olduğunu belirterek, "Libya'nın birliğini, beraberliğini sağlayacak her adım Türkiye tarafından desteklenecek
Mavi Marmara'da hayatını kaybedenlerin yakınları, son günlerde İsrail tarafından kamuoyuna servis edilen 'Türkiye ile anlaşma şartları' olarak sunulan maddelere tepki gösterdi.
Belçika'daki çok uluslu şirketlerin faydalanabildiği 'fazla kar' vergi sistemi Avrupa Birliği (AB) Komisyonu tarafından yasadışı ilan edildi.
İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ensari, Sana Büyükelçiliği'nin Suudi Arabistan tarafından vurulduğu iddialarıyla ilgili delil paylaşılmamasına dair soruya cevap vermekten kaçınd
Hamas, Refah Sınır Kapısı'nın idaresini "Filistinli gruplardan oluşan ulusal bir komitenin" üstlenmesinde bir sakınca olmadığını belirtti.
Halep’in kuzeyinde 1200 kişilik kuvvetle IŞİD’e yönelik kapsamlı bir harekat başlatan muhalifler dört köyü aldı. Muhaliflerin hedefi “güvenli bölge” olarak planlanan Cerablus’u, PYD’
Mecid Mecidi'yi tanımayanlar da, son filmi ile mutlaka tanımıştır. Henüz proje aşamasında tartışılmaya başlandı zira ''Hz.Muhammed'' (sav) filmi.
Arap Parlamentosu tarafından yapılan açıklamada Arap ülkelerinin İran'a karşı ortak tavır alması gerektiği ifade edildi
Beyaz Show'a bağlanarak PKK propagandası yapan ve adının Ayşe olduğunu ve Öğretmen olduğunu dile getiren hükümet karşıtı kişinin foyası ortaya çıktı. Peki gerçek Ayşe öğretmen k
Yusuf Halaçoğlu, Başkanlık sistemi ile ilgili düşüncelerini, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dile getirdi.
Sayıştay raporu: 301 kişinin hayatını kaybettiği madene işleten firmanın, işçi ailelerinin tazminat alacaklarına karşı hileli (muvazaalı) yönteme başvurdu
Türkmen Dağı'na yönelik yoğun saldırılarını sürdüren Rusya'nın son hedefi İHH İnsani Yardım Vakfı oldu.
Rusya'ya ait Hazar Denizi Filosu, Podsolnuh radar istasyonunun İstanbul ve çevresini gözetleyebileceği iddia edildi
Şırnak'ın Silopi ilçesinde güvenlik güçleri camide 3 erkek cesedi buldu. Yetkililer, bu kişilerin PKK'lılar tarafından öldürüldüğünü değerlendiriyor.
Halep'in kuzeyinde Türkiye'nin sıfır noktasına yaklaşan terör örgütü IŞİD'e yönelik en kapsamlı operasyon dün akşam saatlerinde başladı.