Almanya'dan Irak'a daha fazla asker
İstanbul polisi Kobani bahanesiyle sokakları yangın yerine çeviren PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'ye safak vakti operasyon düzenledi. Eş zamanlı baskınlarda 16 kişi gözaltına alınd�
Soruşturma usullerinde değişiklikler, hakim ve savcı maaşlarında artış gibi düzenlemeler öngören kanun teklifi TBMM Adalet alt komisyonundan bazı değişikliklerle geçti.
Şırnak'ın Silopi ilçesinde tadilatta olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasına molotofkokteyli atıldı.
Savaşlar, kuraklık, doğal felaketler ve yaşanan küresel ekonomik krizler açlık ve yoksulluk rakamlarının her geçen gün artmasına neden oluyor. BM’nin son açıkladığı verilere göre 80
Filistinli fotoğraf sanatçısı Raed Bawayah’ın ‘Yaşam Ağacı’ adlı siyah beyaz fotoğraflarından oluşan sergi Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur'da açıldı. Bawayah'ın 32 çalışmas�
Obama'nın IŞİD operasyonlarının başına atadığı Emekli General Allen, IŞİD'i sadece fiziksel olarak mağlup etmenin değil, temsil ettiği fikri ve aşırcılığı bozguna uğratmanın ön
İsrail güvenlik güçlerine cezaevlerindeki arama ve baskınlar sırasında silah kullanma yetkisi veren uygulanamanın Filistinli tutuklulara iletildiği bildirildi.
Kanada'daki saldırganın kimliği ABD'li yetkililer tarafından açıklandı
Diyarbakır'da bomba yüklü bir aracın kente girdiği istihbaratını alan polis, alarma geçti. Araçta yapılan aramada patlayıcı maddeye rastlanmazken, çevredekiler rahat bir nefes aldı.
Euro Bölgesi'nin büyükleri Almanya ile Fransa ekonomi politikalarında anlaşamıyorlar. Finans piyasaları kararsızlıktan rahatsız.
Petrol fiyatlarının önlenemez düşüşü devam ediyor. Brent petrolün varil fiyatı 84,56 dolara indi.
Eski Cemaati İslami Lideri Ghulam Azam 92 yaşında vefat etti.
Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde evde balon yutan 20 aylık Yusuf Buğra hayatını kaybetti. Çocuğun ölümüyle ilgili aileden ihmal iddiası geldi.
Al Jazeera’ya konuşan Nusra Cephesi Sözcüsü Ebu Firas Suri, IŞİD ile inanç noktasında ayrı yerlerde durduklarını söyledi.