Afganistan, Pakistan ve Hindistan'ın birçok şehrinde hissedilen depremde hasar tesbit çalışmaları devam ediyor, ilk belirlemelere göre Pakistan'da 29 kişi, Afganistan'da ise 12 kişi hayatın
İsrail Başbakanı Netanyahu, Doğu Kudüs'teki 80 bin Filistinliyi evlerinden çıkarmakla tehdit etti
İran'da henüz nükleer anlaşma imzalanmadan ABD'nin önemli fast food zincirlerine faaliyet izni verildiği belirtiliyor
Hong Kong’da Lantau adası yakınlarında yüksek hızlı feribotun bir cisme çarpması sonucu 14’ü ağır 120 kişi yaralandı.
FKÖ Genel Sekreteri Ureykat, bölgeyi IŞİD ve radikal ideolojilerden temizlemek isteyenlerin 'öncelikle İsrail işgal bataklığını kurutmaları gerektiğini' söyledi.
Mısır'daki Port Said Ceza Mahkemesi, bir yatta "bildirilmemiş fişek" bulunduğu gerekçesiyle bir yıl önce tutuklanan 8 Türk vatandaşı hakkında beraat kararı verdi.
Filistin İslami Hareketi ABD'nin girişimi ile yapılan anlaşmaların göz boyamadan ibaret olduğunu ifade etti
İstanbul facianın eşiğinden döndü. Ataköy'de sıvılaştırılmış doğalgaz taşıyan tanker altgeçide sıkıştı. İtfaiye, araçtaki gazın patlamaması için yoğun çaba sarf etti.
Ahrar’uş Şam Hareketi Kadısı Ebu Muhammed El Sadık, Fetih Ordusundan ayrıldığını ilan eden Cundul Aksa’ya cevap yayınladı.
İslami Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, DBP'li Yenişehir Belediyesinin, çocuk gelinlere dikkati çekmek için astığı afişe tepki için Türkçe-Kürtçe afiş astırdı
Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı İsmail Heniyye, Batı Şeria, Kudüs ve Gazze'de yaşanan halk hareketliliklerine işaret ederek uyardı.
İsrail askerleri El-Halil kentinde 'bıçaklı saldırı teşebbüsünde olduğu' gerekçesiyle Filistinli bir genç kızı öldürdü.
Güney Amerika'nın en büyük ikinci ekonomisi olan Arjantin'de 12 yıllık "Kirchnerler dönemi" sona eriyor. Devlet Başkanlığı Seçimleri'nin favorisi yine Kirchner'in desteğini alan Buenos Ai
HAK-PAR Genel Başkanı Fehmi Demir, Adana'nın Pozantı ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
Japonya'daki gurbetçilerin oy kullandığı Tokyo Büyükelçiliği önünde kavga çıktı. Kavgada üç kişi yaralandı. Kavganın PKK flamalarının açılması nedeniyle çıktığı belirtiliyo