FETÖ'nün darbe girişimi sırasında ele geçirilmek istenen Özel Kuvvetler Komutanlığı, cuntada yer alan personelini tespit için komisyon oluşturdu. Komisyonun çalışmaları sonucu Özel Ku
Suriyeli muhalifler, Halep'in güneyinde başlatılan operasyonun yedinci gününde kent üzerindeki kuşatmayı kırdı.
“Neden milyar dolarlık uçaklar, helikopterler, radar sistemleri, haberleşme araçları alıyoruz da, Kandil’deki zerdüştle mücadele edemiyoruz?
Eski Başbakan Mesut Yılmaz, Eski Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral'ın Gülen Cemaati'nin araştırılması talebine verdiği cevapta 'Ecevit bu Cemaat'e meftûndur' ifadesini kullanmadığını
Komedyen Atalay Demirci, 'FETÖ' soruşturması kapsamında tutuklandı.
Dışişleri Bakanlığı, Almanya Dışişleri Bakanlığı Devlet Sekreteri Markus Ederer'in 7-8 Ağustos tarihlerinde Türkiye'yi ziyaret etmesinin öngörüldüğünü duyurdu.
Yazar Latif Erdoğan, Güle'in 16 yaşından sonra özel eğitime tabi tutulduğunu ve maaşının CIA tarafından verildiğini söyledi.
15 Temmuz'daki FETÖ'nün darbe girişimi ardından açığa alınan Tunceli İl Jandarma Alay eski Komutanı Kurmay Pilot Albay Atilla Tamer tutuklandı
Darbe girişimi sonrasında Dubai'ye kaçan ve burada havalimanında yakalanan Afganistan'da görevli Tümgeneral Cahit Bakır ile Tuğgeneral Şener Topuç'nun Almanya'dan sığınma talep ettikleri
ABD, Fetullah Gülen'in Türkiye'ye iadesi için yeni bir adım attı. Amerikan Adalet Bakanlığı, Türkiye'ye gönderdiği mektupta ABD'den Türkiye'ye bir heyet gönderilmesi teklifinde bulundu.
Merkel'in partisi CDU milletvekili Kiesewetter, Türkiye'de herkesin üyelik söz konusu olmadığını bilip bilmediği yönündeki bir soruya “...Çoğu AB üyeliği ümidini kesmiş durumda. Ancak
TRT’ye baskın düzenleyen grubu yöneten Muhafız Alay Komutanı Albay Muhammet Tanju Poshor, Balyoz davasına temel olan 1. Ordu Komutanlığı’ndaki seminerin ‘koordinatör’ü olmasına rağmen
Fethullah Gülen ile birlikte 1970'li yıllarda cemaati örgütleyen ve örgütün iki numarası olan Nurettin Veren'in canlı yayında 'FETÖ' ile ilgili verdiği bilgiler şaşkınlığa yol açtı.
Hatay Valisi Ercan Topaca, darbe girişiminin ardından gerçekleştirilen FETÖ operasyonları kapsamında Türk asıllı bir ABD'linin yakalandığını belirtti.
İzmir'de 'FETÖ'ye finansal destek sağlanmasına ilişkin soruşturma kapsamında, bazı iş adamlarının da aralarında bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı.