Mısır'da Müslüman Kardeşler Teşkilatı Sözcüsü Fehmi, eski Müslüman Kardeşler Teşkilatı Rehberlik Konseyi Başkanı Muhammed Mehdi Akif'in vefatının, "sistematik bir cinayet" olduğunu
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ, "Bu referandum, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin milli güvenliğine doğrudan bir tehdittir." dedi.
IKBY'de 'Referanduma Şimdi Hayır hareketi' halka, sandığa gidip 'hayır' oyu kullanma çağrısı yaptı.
AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, MGK toplantısından çıkan IKBY referandumuyla ilgili bildiriye ilişkin değerlendirmede bulundu.
İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın istifaı ile ilgili CHP'den ilk yorum Gürsel Tekin'den geldi. Tekin 'Sana kumpas kuruyorlar' dedi.
İBB Başkanlığı görevinden istifa eden Kadir Topbaş'ın yerie gelecek olan ismin nasıl seçileceği merak konusu. Süreç, Belediyeler Kanunu'ndaki 45. ve 46 maddelere göre işlenecek.
Denizli'de, FETÖ'nün abla yapılanmasına yönelik açılan davada 9'u tutuklu 11 sanık hakim karşısına çıktı.
MGK bildirisinde, "IKBY'nin 25 Eylül 2017 tarihinde düzenleyeceğini açıkladığı referandumun gayrimeşru niteliği ve kabul edilemezliği bir kez daha belirtilmiştir." denildi.
Son dakika! Kuzey Irak yönetiminin referandum ısrarı nedeniyle erkene alınan kritik MGK, ABD'den dönen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında Beştepe Külliyesi'nde toplandı. Saat 17:00
Balıkesir’de, İran uyruklu bir kişi, ev arkadaşları tarafından öldürülmüş olarak bulundu. 3 gün buzdolabında sakladıkları cesedi daha sonra gömen katil zanlıları adliyeye sevk edild
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin referandum ısrarı sürerken ABD'nin 2018 Savunma Bütçesi’nde peşmergeye pay ayrıldığı ortaya çıktı.
Ak Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Kadir Topbaş'ın istifasıyla ilgili konuştu.
Mısır'da İhvan-ı Müslimin'in eski genel mürşidi Mehdi Akif vefat etti.
İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın istifasına yönelik AK Parti'den ilk açıklama AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya'dan geldi.
IKBY bağımsızlık referandumuna az süre kala, bölgeye ilişkin yeni detaylar da ortaya çıkıyor.