AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, okulundan atılan binlerce üniversiteliye bekledikleri müjdeyi verdi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu Irak ziyareti öncesi yaptığı basın toplantısında, çözüm sürecine değinerek, İmralı ziyaretlerinin bir çerçeveye oturtulması gerektiğini ve Bağdat dönüş
ABD’nin eski Suriye Büyükelçisi Robert Ford, IŞİD ile mücadelenin, Suriye’de Beşşar Esed yönetiminin elini güçlendirdiğini belirterek, "Esed ülkeyi yönettiği sürece, IŞİD’i yenilg
PKK'lılar silahlarını gömecek. Ardından silahsız olarak sınırdan Kuzey Irak'a geçecek. Devlet daha sonra gelip bu silahları toplayacak
Muhammed Mursi'nin, mahkeme heyetinden, "insanlar, savunma heyeti ve yargıçın bilmediği şeyleri" açıklamak için konuşma talebinde bulundu.
Diyarbakır'ın merkez ilçesi olan Sur'da ana caddede seyir halinde olan polis aracına uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.
Melih Gökçek, ODTÜ'nün Eymir Gölü'nde restoran yapmak için kestiği ağaçların görüntülerini paylaşıltı.
İngiltere'de binlerce öğrenci, yükseköğretimin parasız olması için Londra'da parlamento binasına yürüdü. Gösteriler, 2010’dan bu yana yapılan en büyük öğrenci eylemi.
Uluslararası Nakliyeciler Derneği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talebi üzerine Türkmenistan'ın, İran'dan geçiş kapısı olan Lütfaabad'da kapasiteyi yüzde 50 artırdığını an
12 Ekim'deki seçimlerde, Bosna Hersek Üçlü Devlet Başkanlığı Konseyi üyeliğine seçilen İzzetbegoviç, Çoviç ve İvaniç yemin ederek göreve başladı
ABD'nin Missouri eyaletinde, 20 yıl önce hırsızlık için girdiği benzin istasyonunda bir kişiyi öldüren mahkûm, zehirli iğne ile idam edildi. Bu yıl eyalette idam edilenlerin sayısı 9'a
Beyoğlu’nda 1590’lı yıllarda inşa edilen ve 340 yıl boyunca hizmet veren tarihi Katip Mustafa Çelebi Camii’nin yerine yapılan binada bugün meyhane ve gece kulübü faaliyet gösteriyor.
Keşanlı Şefika Nur Debreli, yaklaşık bir yıl önce mitingi sırasında talebini ilettiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, ilçeye imam hatip lisesi yaptırdığı için teşekkür etti.
Bağdat ve Erbil'in petrol gelirlerini paylaşmak için vardığı geçici anlaşma uygulamaya kondu. Bağdat, Kürt yönetimine 500 milyon dolar verdi, Kürt yönetimi de günde 150 bin varil petrol
301 madencinin hayatını kaybettiği Eynez maden ocağını işleten Soma Kömür İşletmeleri AŞ, Işıklar maden ocağında çalışan 28 işçinin işine son verdi.